Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mennyire nehéz a 9. osztály?

Mennyire nehéz a 9. osztály?

Figyelt kérdés
2010. aug. 20. 22:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
79%
én 10.es leszek nem volt nehéz a 9. csak a matek meg év elején a föci (mert csillagászati föci volt) amúgy ha utálod a fizikát és egy hülye tanárt kapsz mint én akkor az is szívás de ezeken kívül jó a 9.:D
2010. aug. 21. 12:20
 12/16 anonim ***** válasza:
79%

Tizedikes leszek.

Szerintem semmivel sem nehezebb, mint a 8. volt. Itt is ugyanúgy tanulni kell, házit írni stb.

Egyedül az viselhet meg (legalábbis engem elég alaposan megviselt), hogy új környezet, emberek, tanárok. Úgy érzed el vagy veszve, ez kihathat a tanulásodra. De ha sikerül beilleszkedni, semmi gáz nem lesz.

2010. aug. 21. 13:14
 13/16 anonim ***** válasza:
71%

Hát, ez enegem is érdekel, mivel én is most leszek 9-es:D

15/L

2010. aug. 22. 12:15
 14/16 anonim válasza:
79%

Nem nehéz,vagyis hát nekünk nem volt az.Mint írtam már én szakmunkásba járok,de a 9-10 az nekünk az általános iskola felső tagozata,gondolok itt pl a törinkre..9ben azokat tanultuk újból amit 5-6.ikban..10ikben pedig a 7-8ik:)...a gimit meg a szakközepet annyira nem tudom.Főleg a 11-12-13at,mert nekünk 11iktől megszünt a magyar,matek,stb és csak szakmai óránkban 2napban,a többi 3nap meg csak gyakorlat:):D..szval ne féljetek:D

Relax baby,relax merre laksz?:):D..mármint az utolsó lány:)

2010. aug. 22. 12:21
 15/16 anonim ***** válasza:
79%
én most megyek 11.be. kéttannyelvűs vagyok, úgyhogy 9.ben sztem negyed órát nem töltöttem tanulással, csak a matekkal szenvedtem. viszont a barátnőim, akik sima gimibe jártak azt mondták, hogy nagyon nehéz volt a 9.
2010. aug. 22. 14:56
 16/16 anonim ***** válasza:
nem nehéz..sem a 9. sem a 10. sem a 11. ha tanulsz..és már pediglen tanulni mindenhol kell..de néha elég az hogy ha csak órán odafigyelsz...ez mind tanárfüggő hogy mennyire nehéz, és mint előttem már írták, te tudod magadról hogy mennyire vagy kommunikatív, hogy hogy jössz ki az emberekkel..
2010. aug. 22. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!