Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Szokott/volt olyan...

Szülők! Szokott/volt olyan eset hogy fiaitoknak-lányaitoknak kilukad a zokniuk-harisnyájuk vagy fordult már hogy lyukas volt a cipőjük! És szóvá tették mondjuk tanárok, barátok, ismerőseitek?

Figyelt kérdés
Fordult vagy szokott e a gyerekeiteknek lyukas zokni, esetleg harisnya? Volt e lyukas cipőtök?! És szóvá is e tették?! Pl tesi tanár szóvá tette sokszor hogy a fiam cipő nélkül megybe, és általába ki szokott lyukadni és a tesi tanár szóvá tette, amitől a fiam is szomorú lett! A ti gyerekeiteknél is szóvá valaki?

2021. ápr. 13. 23:07
 1/9 anonim ***** válasza:
76%

Igaz nem szülő vagyok, de azért leirom.

Szóval kb 3.-os lehettem.

Egy nagyon meleg nyárni vasárnapon, elsétáltunk a templomba a testvéreimmel.

Szandálba. (Csinos szandálunk volt, fehér, csilli-villi virágokkal díszítve)

És a pap, leszidta a fejünket, hogy hogy merünk szandálba besétálni Isten házába.

(Később a mamám kifejtette neki hogy Jézus korába se Drága cipőkbe jártak:)

De engem nagyon lelombozott, És teljesen elvette a kedvem ez az egész.

Nem is járok azóta nagyon templomba.

Szóval megértem a fiadat. Az nagyon rosszul tud esni ha valaki ennyire keresi a "belédkötni valót"

2021. ápr. 13. 23:51
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem jár szakadt vagy lyukas ruhában, így nehezen fordulna elő. Ha meg epp akkor szakadt el, értelmes gyerek lévén nem nagyon rázná meg egy ilyen beszólás.
2021. ápr. 14. 06:07
 3/9 anonim ***** válasza:
91%

A testnevelés órára nem mehet be mezítláb vagy zokniban, mert piszkosul balesetveszélyes. Ha baj történik, a testnevelő a felelős, őt veszik elő, miért hagyta. Eniatt szólt rá.

Szerintem a fiad nem azért lett szomorú, mert a tanár rászólt, hanem azért, mert szégyellte, hogy így kell iskolába járnia.

Egyébként természetesen fordult már elő, hogy a gyerekem lyukas zokniban volt, de ő inkább viccesnek éli meg, hiszen nem mindennapi dolog.

Ha azt látnám, hogy emiatt a gyerekem szomorú, elgondolkodnék, mit és hol ronthattam el.

2021. ápr. 14. 08:41
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a baj, hogy rászólnak, hanem, hogy lyukas ruhában kell járnia.
2021. ápr. 14. 08:53
 5/9 anonim ***** válasza:
65%
Nem tudok róla, hogy lett volna ilyen. Olyn előfordul, hogy nap végén mikor hazaérünk akkor látjuk hogy lyukas a zokni, de azt dobjuk is ki rögtön. Lyukas cipőbe pedig el sem engedem. Miért nincs a gyerekednek cipője tesi órára?
2021. ápr. 14. 23:21
 6/9 anonim ***** válasza:
fiúként szakadt cuccokban jarni buli volt, csak anyám sajnos elég hamar észrevette
2021. ápr. 15. 08:54
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
5-ös: A lyukas zoknit meg lehet ám varrni. Persze értem én, hogy szerinted menő: megengedheted, hogy kidobd. De se nem menő, se nem környezettudatos. (Általában annál alakul ki ez a kidobós mentalitás, aki szegénységben nő fel.)
2021. szept. 11. 19:12
 8/9 anonim ***** válasza:
42%

7!

Igyekszem környezettudatosan élni, ám számomra nem kényelmes az újravarrt zokni. A varrás nyomja a lábujjat, sarkat vagy ahol épp kiszakadt. Más módon vigyázok a környezetemre.

Nem tudom a családi életemet miért kell most idekeverni, de egyébként átlagos családban nőttem fel, nem voltunk se szegények se gazdagok.

2021. szept. 12. 20:22
 9/9 anonim ***** válasza:
#1 az a pap Jézust be sem engedte volna a templomba
2021. szept. 13. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!