Szülők! Szokott/volt olyan eset hogy fiaitoknak-lányaitoknak kilukad a zokniuk-harisnyájuk vagy fordult már hogy lyukas volt a cipőjük! És szóvá tették mondjuk tanárok, barátok, ismerőseitek?
Igaz nem szülő vagyok, de azért leirom.
Szóval kb 3.-os lehettem.
Egy nagyon meleg nyárni vasárnapon, elsétáltunk a templomba a testvéreimmel.
Szandálba. (Csinos szandálunk volt, fehér, csilli-villi virágokkal díszítve)
És a pap, leszidta a fejünket, hogy hogy merünk szandálba besétálni Isten házába.
(Később a mamám kifejtette neki hogy Jézus korába se Drága cipőkbe jártak:)
De engem nagyon lelombozott, És teljesen elvette a kedvem ez az egész.
Nem is járok azóta nagyon templomba.
Szóval megértem a fiadat. Az nagyon rosszul tud esni ha valaki ennyire keresi a "belédkötni valót"
A testnevelés órára nem mehet be mezítláb vagy zokniban, mert piszkosul balesetveszélyes. Ha baj történik, a testnevelő a felelős, őt veszik elő, miért hagyta. Eniatt szólt rá.
Szerintem a fiad nem azért lett szomorú, mert a tanár rászólt, hanem azért, mert szégyellte, hogy így kell iskolába járnia.
Egyébként természetesen fordult már elő, hogy a gyerekem lyukas zokniban volt, de ő inkább viccesnek éli meg, hiszen nem mindennapi dolog.
Ha azt látnám, hogy emiatt a gyerekem szomorú, elgondolkodnék, mit és hol ronthattam el.
7!
Igyekszem környezettudatosan élni, ám számomra nem kényelmes az újravarrt zokni. A varrás nyomja a lábujjat, sarkat vagy ahol épp kiszakadt. Más módon vigyázok a környezetemre.
Nem tudom a családi életemet miért kell most idekeverni, de egyébként átlagos családban nőttem fel, nem voltunk se szegények se gazdagok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!