Imádok tanszereket vásárolni. Ti is? Vagy csak én vagyok a hülye?
Figyelt kérdés
2010. aug. 21. 14:36
21/30 anonim válasza:
Igazából nekem is sokba kerül sajnos. Nekem is jó lenne a 99 Ft-os teszkós füzet, ha a tanárok nem követelnék meg a vastag füzeteket. És azokból is sok kell. Nulladikban csak angolra és csak házira fogyott el kb 12 füzetem. Igen, 12. Idén már nem fog kelleni ennyi egy tárgyra, de sok tárgy lesz. De amúgy szeretem kiválogatni őket, meg úgy mindent:)
22/30 anonim válasza:
Én is imádok! Hagyomány, mint az egyik ilyen ovis kiskönyvet elolvasni,h milyen a suli... Lájk!
23/30 anonim válasza:
majd ,ha egyetemen tanulsz,hidd el nem lesz ilyen fontos
24/30 anonim válasza:
Sziasztok!
Lion King!, az kerül 40-50e ft-ba ha mindenféle füzetek tollak tolltartók mellet még táskát is kell venni(1.osztályosnak) meg ha beleszámítjuk a tk.-et.
Meg persze ha még sokminden csicsás cuccot vesznek ami felesleges.Én a printkerben találtam 89ft-ért normális spirálfüzetet, ugyhogy jól jártam :D
25/30 anonim válasza:
Én is imádok tanszereket vásárolni:D
28/30 anonim válasza:
én is tök szeretek :D
de használni őket az első 2 hét után nem :D
29/30 anonim válasza:
Na de lassan megint lehet vásárolni :D Nekem jó a Tescos 99ft-os :D Használni kedvem nem sok lesz egy hónap után,de muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!