A fiammal nem lehet bírni. 15 éves, nagyon lázad, visszabeszél, rámcsapja az ajtót, verekszik, és cigarettázik is. Az apjával elváltunk mikor kicsi volt, és nem bírtam vele egyedül, mostmeg aztán pláne. Az apjával sokkal jobban kijön, ő adja neki szerintem a dohányt is. Engedékenyebb, elengedni bulizni, csajozni, akárhova. Rám pedig már nem hallgat. Oké, tudom, kamasz, nade ez azért kicsit nem durva?
Dehogy is, ez ilyen, lázadó kamaszok ellen a legjobb, ha nem engedjük lázadni, nem a dohányzás a lényeg, meg a csapkodás, hanem, hogy tilos.
14-16 éves fiú gyerekekkel dolgozom évek óta, felesleges feszengeni velük. (velem se lehetett)
2021. márc. 25. 23:57
2/11 anonim válasza:
Előző vagyok, ne akadj ki látványosan a dolgain, pl. mikor letolnád hogy dohányzik, told le csak inkább azért ha mondjuk bent akarja, zavard ki. Pillanatok alatt visszavesz magából. Megunják.
2021. márc. 25. 23:59
3/11 anonim válasza:
„Nevetlen a fiam (?) Mit csináljak vele?”
Adj neki nevet.
2021. márc. 26. 00:05
4/11 anonim válasza:
Nevetlen a fiam.
Adj nevet ha nincs neve mi ezen a bonyolult?:D
AMit meg leírtál az tipikus kamasz kor mi ezen a meglepő?
2021. márc. 26. 00:44
5/11 anonim válasza:
"....lázadó kamaszok ellen a legjobb, ha nem engedjük lázadni..."
Huh,ezt az ökörséget egyedul találtad ki?
2021. márc. 26. 06:24
6/11 anonim válasza:
Foglald le 15-16 évesen már mehet diákmunkázni. Sokat dob a jelleméhez és tapasztalatot is ad. Lesz egy kis saját pénze is. Tegyél elé célokat pl: gyűjtsön a jogsira, autóra, kössétek le a penzt, amit kap így nem tudja elverni sem. Az iskola és a diákmunka mellett pedig kevesebb ideje jut majd bulizni.
2021. márc. 26. 08:14
7/11 anonim válasza:
4.látom itt senkinek nincs humorérzéke...bezzeg humor kategóriában!
2021. márc. 26. 10:53
8/11 anonim válasza:
Adj neki egy nagy büdös pofont.
2021. márc. 27. 06:00
9/11 anonim válasza:
Egy gyereket nem 15 évesen kell elkezdeni nevelni. Most már késő...
2021. márc. 31. 17:40
10/11 anonim válasza:
teljesen normális. de ez nehéz időszak neki is. csapongsz ide oda. néha úgy érzed magad mint egy felnőtt, máskor mint egy 5 éves. a dűhrohamokat, csapkodásokat utólag megbánod, de a bocsánatkérés annyira megalázó. plusz ugye a felnőtt se tökéletes, ilyenkor jössz rá a szüleid mennyire gyarlók, egyébként is maradiak és korlatozók. ha meg rád hagynak mindent, akkor nem is törődnek veled.
szóval nem könnyű. néha ülj vele, és babusgasd kicsit mint egy kisgyereket, hálás lesz érte, bár nem biztos hogy ki is mutatja
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!