Szerintetek normális?
Szóval az a helyzet,hogy holnap lesz este egy koncert a városban és a legjobb barátnőm(mindketten 13 évesek vagyunk)arra kért hogy menjek el vele,de ne a koncertre
menjünk hanem discóba.Na én ezen nem kicsit lepődtem meg.Azt mondta hogy tuti beengednek mivel 14 a korhatár
(na ezt nem értem).Szerintem nekünk még nem kéne discóba menni.Szerintetek kinek van igaza??Amúgy nem fogok vele elmenni csak érdekel a véleményetek.
13/L
Teljesen igazad van! Ne menj vele a discoba, hisz' ahogy előttem is írták, 14 + a korhatár.
És bármikor kerülhettek bajba!
Ilyenben voltunk a barátokkal nyáron,elne menj,nagy sz.ar az egész,meghát gondolni lehet,hogy 14+.os korhatár.
Mondjuk minket elengedtek (kicsit túloztunk,de mindgegy)
ha téged nem engednek el ilyen tini discoba vagy mibe és nem mersz vagy nem akarsz titokban akkor ne menj jól teszed,mindent úgy csinálj ahogy jónak láttod.
Én sajnos nem sajnos minden hülyeségben benne vagyok (normális keretek közt),de sohasem bántam még meg. :)
Menjetek csak el a koncertre és érezzétek jól magatokat.
15L
Menj el a koncertre!:) érezd jól magad!
Neked van igazad,ez azt hiszem,egyértelmű.Ez egy sz.rt se érő diszkó!Én is voltam már ilyenen,de tényleg nem ér lóf.szt se!
Másik meg:anyud mit szólna,ha kiderülne,hogy diszkóba mentetek a koncert helyett,és ráadásul még hazudtál is neki?Hm?nagyobb bajba kerülsz így csak!Bünti is lesz,ha elmész..ne engedd magad semmibe belerángatni!!
igazad van!
én is 13/L vagyok és eszem ágába sem jutna már diszkózni...
majd 16 éves kor fölött...
a 13 éveseknek még nincs diszkóban helye
inkább tartsatok 1 bulit ahol csak a legjobb barátnőiddel szórakoztok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!