Szerintetek ez nem túl korai?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy 13 éves fiam. Tegnap láttam őt az utcán csókolózni az egyik osztálytársnőjével. Eddig azt hittem hogy csak nagyon jóba vannak de úgy tűnik sokkal több van köztük mint barátság. Szerintetek nem túl korai? 49N2021. márc. 11. 14:19
11/11 anonim válasza:
Én 38 éves nő vagyok, és annak idején hetedikben meg nyolcadikban volt egy lány osztálytársam, aki több fiúval is csinálta. Engem meg akkor még jobban lekötött a barbizás, persze titokban műveltem 😀
Nekem végül 16 évesen volt az első igazi csók, míg más lányok a környezetemben ilyen idősen már gyereket szültek.
Nem vagyunk egyformák. De ez nem baj. Csak legyen tisztában vele mi mivel jár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!