12 éves lányomnak az a kérése engedjem el barátnőjével Árkádba pólót nézni közösen . Ti engednétek? 15 percre van tőlünk .
Figyelt kérdés
2021. febr. 12. 16:38
31/40 anonim válasza:
De miért hiszi azt mindenki, hogy biztosan elrabolják a gyerekét fényes nappal?
32/40 anonim válasza:
Én is erre vagyok kíváncsi, hogy miért kell úgy tenni, mintha ez olyan gyakori lenne? Nem mondom, hogy nincs rá esély, de itthon extrém ritkán rabolnak el gyerekeket. Ez nem Venezuela meg Kolumbia. Természetesen nem azt mondom, hogy egy 12 éves gyerek sötétedés után csatangoljon, de egy pláza környékén szinte lehetetlen, hogy senkinek ne tűnjön fel, ha egy gyereket berántanak/be akarnak tuszkolni egy autóba. Azzal számol a gyerekrabló is, hogy a gyerek tud sikítani/rúgni/karmolni, tehát olyan helyen fog rá leselkedni, ahol nem figyel fel senki egy ilyen jelenetre.
33/40 anonim válasza:
Egyáltalán nem gyakori a gyerekrablás. Az árkád pedig biztonságos, de nem annyira forgalmas minden része, mint ahogyan sokan gondolják, a hátsó parkoló, hátsó út egy lakótelep mellett van, általában nincs ott senki, nem azért írom le, mert veszélyes, nem az, de sokan olyan plázát képzelnek el, mint a belvárosi plázák, ott nincs kihalt rész, bárhol kijössz a plázából forgalmas út és tömeg van.
34/40 anonim válasza:
én elengedem lányomat abban a reményben mindig hogy senkisem fogja megeröszakolni vagy megkínozni ;)
35/40 anonim válasza:
Persze, sok 12 éves átutazza fél Pestet a suli miatt.
De tudod mit? Tartsd burokban.
38/40 anonim válasza:
én úgy látom egyre szarabb világ van. azok zárják be a gyerekeiket akik még egyedül mászkáltak 10 évesen a városban, aztán még a 14 évesen is hordják a suliba a saját gyereket és bekötik a cipőjét.
39/40 anonim válasza:
#17 és biciklizni, rollerezni, a barátaival a téren játszani? oda is viszitek? esetleg kint ültök a padon mintha óvodás lenne? összeteszem a kezem, hogy nem a ti gyereketek vagyok, hogy 12 évesen is be lennék zárva a lakásba, és mindent csak szülői felügyelettel csinálhatok. baromi nyomasztó lenne.
40/40 anonim válasza:
#21, nem érted, aztán leírod hogy 15 alatt ki sem engeded. komolyan, mint a tálibok. gondolom a helyi közértbe sem ő megy, postát életében nem látott, se egy boltot, de felrovod, hogy milyenek a mostani szülők. hát olyanok mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!