#10 elmenni kenyérért a sarki boltba, meg elmenni egy plázába azért teljesen más.
2021. febr. 12. 17:35
12/40 anonim válasza:
Igen engedném, mert egy életre való, önálló kamaszt, nőt akarok felnevelni és nem egy olyat, aki 16 évesen nem tud megkenni egy vajas kenyeret, mert azt látta otthon, hogy mindent megcsinálnak neki és addig nem eszik, amíg nem készítik el neki a kaját. Semmi baja nem lesz egy 12 éves lánynak és barátnőjének sem az Árkádban és még körülötte se, fényes nappal. Mindenhol térfigyelő kamerák vannak, meg sokszor járnak arra a rendőrök is. De mindenki úgy neveli a lányát és félti, ahogy akarja, csak ne csodálkozzon majd amikor tizenévesen és huszonévesen életre alkalmatlan lesz, mert önállóan nem tud döntéseket hozni és a probléma megoldó képessége 0, mert nem fejlődött ki neki, mert mindent más oldott meg neki és intézett el neki.
2021. febr. 12. 18:26
13/40 anonim válasza:
12 a vajas kenyér megkenése, hogy jön ahhoz, hogy egyedül mászkáljunk a plázába?
Én 12 évesen nem mentem sehova, nem is akartam, de tudtam kenyeret kenni, 14 évesen már mentem szórakozni kb. este 10-ig, 17 évesen meg elköltöztem a pasimhoz és dolgoztam, estire jártam. Semmi köze nincs egymáshoz annak, hogy valaki életképes és 12 évesen nem megy egyedül vásárolni.
2021. febr. 12. 18:49
14/40 anonim válasza:
#11 😂😂😂
Igen teljesen más. Egy pláza maga a fertő, sorozatgyilkosok, és pedofilok gyűjtőhelye. Amúgy megnézném egy forgalmas plázában hogy rabolnak el bárkit is. Budapesti Örsi Árkádról van szó? Hát nem látom magam előtt, hogy ott fényes nappal baja esik bárkinek, az meg nonszensz hogy ugyanez a 12 éves a sarki boltba elmehet. Akkor oda se mehessen.
2021. febr. 12. 18:50
15/40 anonim válasza:
Na nem biztos! Az Ázsia Centerben a próbafülkéből raboltak el embereket. Sokak szerint csak egy városi legenda, de nem az.
2021. febr. 12. 19:03
16/40 anonim válasza:
Akkor majd a tömegközlekedésre se engedd fel, mert ott meg késeltek már meg embereket, meg olyan is volt hogy "mutogatósok" zaklattak lányokat, ezek meg nem is városi legendák...
Igazából bezárhatod a gyereked meg magadat is egy burokba, vagy éltek és mint mindenki reménykedtek, hogy nem történik veletek semmi tragikus. Na nem kell helybe menni a pofonért, és gettókba kóborolni éjjel, de az már a vicc kategória, hogy egy plázába ne lépjen be valaki mert veszélyes.
2021. febr. 12. 19:59
17/40 anonim válasza:
12 éves nálunk a lakásból se teheti ki a lábát egyedül, nemhogy még elmenjen valahova. Majd ha 15 lesz akkor ellehet kezdeni méterenként. Addig nem.
2021. febr. 12. 20:06
18/40 anonim válasza:
Akkor iskolába hogy mennek ezek a 12 éves gyerekek????
2021. febr. 12. 20:21
19/40 anonim válasza:
Kocsival viszi és hozza az anyja.
2021. febr. 12. 20:23
20/40 anonim válasza:
Hát nem tom, a 12 évesem simán elmegy pólót nézegetni a haverjával a suli melletti Pepcoba. Ha ez a Pepco egy plázában lenne, nem csak úgy pucéran az utcán, mi változna?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!