Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 12 éves lányomnak az a kérése...

12 éves lányomnak az a kérése engedjem el barátnőjével Árkádba pólót nézni közösen . Ti engednétek? 15 percre van tőlünk .

Figyelt kérdés
2021. febr. 12. 16:38
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
19%

De amúgy csodálkoznak az emberek, hogy miért életképtelenek a mai fiatalok. Hát tessék, ezért. Ezt a generációt ilyen szülők nevelték fel. Összekeverik Magyarországot Brazíliával vagy Dél-Afrikával. Míg utóbbiaknál napi 1000+ gyilkosság történik, itthon max 3-4.. Gyerekrablás meg egyszerűen évi max 10 van itthon, amiből 8-9 egyből megoldódik, míg a másik két említett országban évente akár 10 ezer is lehet amiből alig oldódik meg valamennyi is.

De amúgy még mindig tartom magam ahhoz, hogy a 12 egy lánynál nagyon korai az önálló járkálásra és még mindig nem teheti ki a lábát a lakásból 15 éves kora előtt. Majd ha gimibe jár akkor erre visszatérhetünk, először csak a panel pár méteres körzete, aztán a sarki kisbolt, aztán majd lehet az interspar 2 sarokkal odébb és akár 16 évesen már mehet a város másik felébe suliba busszal.

Fiúnál ez más, ott akár 14 évesen is el lehet engedni az ország másik végébe is.

2021. febr. 12. 20:49
 22/40 anonim ***** válasza:
93%
22 de jó fej vagy, ha a fiad leütik egy üres vonatkocsiban mert épp az ország túlfelébe tart 14 évesen az nem gáz, ő érte nem kár mi? 🤦‍♀️ De a "kislány" ne lépjen be a 10 percre lévő plázába fényes nappal mert őt elrabolják. Azért remélem nincs fiatok.
2021. febr. 12. 20:53
 23/40 anonim válasza:
89%

Nyári szünetben hetente jártam ennyi idősen a velem egyidős osztálytársammal/ barátnőmmel a tőlünk szintén 15 perc sétára lévő plázába. Nézelődtünk, fagyiztunk, moziztunk. Nem volt ebben semmi rossz, soha nem féltünk, nem bántott senki.

Suli időben péntek délután mentünk néha, hétköznap engem nem engedtek el sehova.

Szerintem engedd el, ha érzi hogy ennyire megbízol benne csak jobb lesz majd a kapcsolatod a lányoddal.

2021. febr. 12. 21:47
 24/40 anonim ***** válasza:
82%

"Miért akarnának leütni egy 14 éves fiút?"

Látszik gyerek vagy még. Aki olyan, hogy mindenképp bele akar kötni valakibe, vagy épp értéket akar elvenni, az a leginkább esetlent fogja kipécézni. És nyugi az nem a 120 kilos 190 cm izomagy lesz hanem leginkább a 14 éves szerinte! kis "csicska" mert azt könnyű betojatni.

Ez van.

2021. febr. 12. 22:21
 25/40 anonim ***** válasza:
45%

Értem. Akkor jó rettegést! 14-15 évesen 50 km-t ingáztam oda-vissza iskolába, Budapest és az agglomeráció között. Soha nem akart senki sem megtámadni, voltak érdekes figurák, de mindenhol kamerák vannak és tömeg. 14, 15 és 16 évesen is többször mentem le a szerb határra haveromhoz napokra, Budapestről. Volt, hogy korom sötét volt, mikor visszaértem és olyan is, hogy egyedül ültem a vonatkocsiban. De a vonaton is van kamera és a kalauz is ingázik oda-vissza. A bidám-bidámok meg nem fognak leütni egy 14 évest. Elvihetik az értékeit de nem bántják, nem érdekük.

Magyarország még mindig a biztonságos országok közé tartozik.

2021. febr. 12. 22:39
 26/40 anonim ***** válasza:
88%
Emlékeim szerint az Árkád nem veszélyes hely. Az Örs vezér terén oda kell figyelni, ott tényleg megfordulnak gázos alakok. Én úgy csinálnám, hogy elkísérném a lányokat az Árkádig, a plázában kapnak 2-3 órát, utána találkozunk valamelyik bejáratnál és hazakísérem őket. Ennyi idő alatt biztosan találnak pólót, és ha ügyesek, egy fagyizás is belefér.
2021. febr. 12. 23:00
 27/40 anonim válasza:
88%
12 évesen többször is elmehettem barátnőkkel árkádba és a szüleimnek eszébe se volt keresni, vagy tiltani ezt. Egyben vagyok teljesen nem züllöttem el és még messzebb is laktam az árkádtól, mint 15 perc.
2021. febr. 12. 23:24
 28/40 anonim ***** válasza:
91%
Elengedném, de legyen nála telefon.
2021. febr. 13. 10:13
 29/40 anonim ***** válasza:
92%
Simán elengedném napközben, ha van nála telefon. Aki gyereket akar rabolni, az nem olyan helyen teszi, ahol mindenki láthatja.
2021. febr. 13. 10:55
 30/40 anonim ***** válasza:
7%
Utolsó,persze,leparkolt az út szélén és bersntja a kocsiba. Csak ennyi kell,nyilván nem az arkadbol viszik el. Én elmennék vele kérdező! Vagy úgy az ciki? Vagy menjen egy nagyobb tesó kísérőnek.
2021. febr. 13. 12:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!