Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mozaik családosok, hogy...

Mozaik családosok, hogy kezelitek, ha a párotok gyermekének a viselkedése nem tetszik?

Figyelt kérdés

Most kezd kamasz lenni és ez egy saját gyermekkel is nehéz és kapcsolat próbáló időszak. Magának való és flegma lett, eddig sokkal többet volt velünk és igy a viszonyunk is közvetlenebb volt, most a covidra hivatkozva pár órát tölt itt, akkor is alig beszél, idegesíti a testvére és kineveti vagy beszól neki, amúgy meg mobilozik. Most ha nekem nem tetsző a viselkedése (maga után rendetlenséget hagy) és ennek hangot adok, akkor valami minimalisat megcsinál, majd elvonul. Állítása szerint semmi baja, csak most inkább a szobájába megy.

Nehezebb okosnak lennem és reálisan látnom a helyzetet. A férjem nyilván felvállalja a konfliktusokat, itt most magamrolvan szó. Ha felvallalom, akkor is rossz érzés, ha meg nem (most ezt történt) akkor meg utólag szét bírnék robbanni.

Kérem olyan írjon, aki ebben benne van, mert korábban én is tudtam tanácsot adni, de más megélni egy szitut, amikor így is úgy is szarul jön ki.

2021. febr. 6. 19:07
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2021. febr. 23. 00:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!