Kamaszok ti mit gyűjtötök?
Szalvétát,bélyeget,matricát gyűjtöttem.
Pénzt is gyűjtök,de valahogy mindig az aprókból túl sok gyűlik össze,amit nem győzök átváltatni anyummal.Már megint túl sok van.
Szalvétákat.
Már van egy nagy dobozzal:)
13/L
pénzt,régen én is gyüjtöttem kulcstartókat,és gyertyákat.
imádom a gyertyákat :)
Régen én is matricákat gyűjtöttem, mindig cserélgettünk, hogy minél egyedibb legyen a matricagyűjtőnk.Meg szalvétát, az ősztől a tavaszig,az állatostól a csengősig, mindenféle szalvétám volt.
Most energiaitalos dobozt.A telefonomra minél színesebb képeket.Pénzt nem gyűjtök, mert nem kell.Meg még sok hülyeséget gyűjtök, hogy mindig legyen egy jó viccem, meg jó aranyköpésem ;)
Az egyik gyermekkori barátnőm (már mi sem vagyunk kamaszok,sajna) a dobozos üdítők nyitófülecskéjét gyűjtötte,no meg telefonkártyákat.
Én magam szalvétát,és anyukám kiürült parfümösüvegjeit.
7 éves koromban (bár az nem tudom mennyire számít kamasznak) matrickákat gyűjtöttem. Anya nem volt hajlandó venni, egy barátnőm adott 1-et, és mivel nagy volt, fél év alatt összegyűlt majdnem 100 darab, csere-berével. =)
Amióta kapok pénzt (kb. 6 éves korom óta) rokonoktól (ünnepekre, vagy csak úgy, mert ritkán láthatjuk egymást), azóta gyűjtöm. 2 éve beleadtam az összes pénzem a gépembe, azóta sokkal több gyűlt össze. Bringát szerettem volna venni, de a bátyám haverjának a húgától megkapom az övét, de azért még mindig gyűjtök, valami nagy dologra.
Tavaly elkezdtem gyűjteni a hajcsattokat. Sok volt, de valahogyan mindig elvesztek. O.o Hajgumikat is gyűjtöttem, 3 éve volt 104 darab, de azok is elvesztek.. Mostanában viszont egyre több csattot találok meg.
Gyűjtöm még a szép díszkagylókat, csigaházakat. Egy büfé előtt találtam egy olyan szép csigaházat, mintha dísz lenne. Azért kellenek nekem, mert hamarosan költözünk, és egy fürdőt úgy alakítottunk, ahogyan én szerettem volna, és a tükör szélére ráragasztom a kagylókat, csigaházakat, illetve mivel sok van, egy tálba is teszünk egy csomót és kitesszük dísznek.
Amikor olvastam ezt a kérdést, azon gondolkoztam, hogy mit gyűjthetnék még...És beugrott! Füstölőt. Nagyon szeretem, és mivel egy kicsi harcműveszetet is teszek a szobámba (furcsán hangzik, de tényleg így van. Ju-jitsus poszterek - járok ju-jitsura -, a mágnes falamra felrakok ninja csillagokat, a gi-met [ju-jitsus ruha]), stb.), illeni fog oda, ugyanis ju-jitsun is használunk füstölőt. Meghát a bátyámnak teljesen japán stílusú lesz a szobája, így adok neki párat.
Bocs, ha hosszú lett.
Most: pénzt
Régen:
-kő
-képeslap
-poszter
-kagyló (most is ha megyünk vízpartra keresek)
-kártya
-matrica
más nem jut eszembe
12l
Kb. 4 éves voltam, amikor megkaptam a nagymamámtól a világ legszebb és legjobban pattogó gumilabdáját. Teljesen lenyűgözött, csillogott itt, csillogott ott, aztán meghaltak a nagyszüleim, a labda pedig eltűnt. Azóta, ha láttam valahol gumilabda-automatát, mindig kértem a szüleimtől. Össze is gyűjt vagy 20 darab, amikor megszülettek a macskánk kiscicái, és elszabadult a pokol. Na jó, én nagyon szerettem őket, sokat játszottam velük, és aztán annyira megkedveltem őket, hogy hagytam őket játszani féltve őrzött kincsemmel, a különféle gumilabdákból álló gyűjteményemmel. Öt darab maradt...
Utána a szüleim nagy örömére a macskákat kezdtem gyűjteni. Volt, hogy 10 macskánk volt egyszerre :D
Később, miután az összes macska eltávozott valamilyen rejtélyes módon, nem gyűjtöttem semmit a szokások matricákon, posztereken kívül.
Jelenleg a régiségek vonzanak, könyvek, régi képeslapok, kisebb mütyürök, pl.: órák, imafüzérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!