12 éves fiam nagyon szemtelen. Mit tehetnénk? Vagy már ilyen korban késő?
20
Semmit nem ér ütni verni. Ettől max a szülő érzi jobban magát. Amúgy valószínűleg beindultak nála a hormonok és nem tudja mi mire való. Egy felvilágosítás lehet sokat dobna a helyzeten.
Nem “üti-veri”, hanem kap egy darab, azaz egyetlen atyai pofont, nagy különbség. Lehet meglepő, de a szülőknek sincsenek kötélből az idegeik és valahogy, amikor a saját gyereked kva anyázik, az a gyerek, akit a szíved alatt hordtál, iszonyú fájdalmak között megszültél, fáradságosan nevelt hosszú éveken át és annyit reagál a kérdésedre, hogy kva anyád, meg tudom érteni, ha reflexből lekever egyet az ember.
Egyébként teljesen lényegtelen, hogy beindultak a hormonok vagy, hogy szimplán kamaszodik, egy értelmes, normálisan nevelt gyereknek soha meg nem fordul a fejében olyat mondania a saját anyjának, hogy kva anyád!
22
Aki ilyenre nevelte a gyerekét az viselje is el. A gyermekbántalmazás amellett, hogy káros még bűncselekmény is.
Hát azért ha elkezdene velem üvölteni a gyerekem, bizony megkapná a maflást.
Mert az, hogy kamaszodik, NEM jogosítja fel arra, hogy így beszéljen másokka.
Én is anyáztam 14 évesen, de visszakézből kaptam is a pofont érte. Lelki sérült lettem? Nem, viszont felnőtt fejjel is azt mondom, hogy megérdemeltem.
28
Aztán majd a jól nevelt gyerek felnyom a családsegítőnél és pisloghatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!