A barátnőm 12 éves fia úgy beszél velem mint a kutyával.Szabály szerüen le ku...va anyádoz és különböző szitkokat hord rám.Bármit csinálok csak egyre rosszabb.Ti mit tennétek?
Ha a barátnőd nem fegyelmezi meg, kilépnék ebből a "barátságból".
Kell neked egy ilyen közeg?!
Az a gyerek ezt valakitől tanulja.
Jaj ez ugyanaz amikor nálunk meg egy 4 éves leebutàzta a baràtom aki ettöl vérig lett sértve es potenciális ellenséget ill vetélytársat látott egy 4 évesben es direkt ugy jatszott vele ha versenyt futottak hogy nem hagyta gyözni a kicsit.
Hihetetlen hogy felnött férfiakat egy ovodás is ledominál. Meg mellre szivják! Es hülyegyerekként kezelik a helyzetet felnött eröfölénnyel visszaélve.
Engem apukám ekkor megragadta a grabancom, kivitt a fürdőszobába, a csap alatt szappannal kimosta a számat kb. 9-10 évesen. Nem vert meg soha, nem bántalmazott, nem szenvedtem maradandó lelki sérülést, de rögtön tudtam, ezt akkor megérdemeltem.
Az a baj, ma már olyan szinten túltolják a gyerekjogokat, miközben ezzel többet ártanak, mint használnak. Ezért rúgták ki a buszsofőrt, aki a buszon a szülei helyett is felpofozta a viselkedni képtelen tinilányokat. Ezért verik meg Ronáldo szülei a tanárt, mert hogy képzeli azt az 1-est a szemük fényének. És ilyenkor nyilatkoznak a jogvédők, akik folyamatosan az ilyen szülőknek adnak igazat.
*ez valami kisebbségi komplexus komolyan, ha vki megsértödik egy bibibi nem vagyok a barátod meg hasonlo dedos szinten.
Viszont egy gyerek TUDJA hogy ki a felelössegteljes felnött es ki nem az.
Felszinre hozza a masikban a rejtett problémàkat! Tükröt tart!segit az önfejlödésben!
Ehhez kell egy szint ezt átlátni.
Egy gyerek megérzi mindenki gyengéjét és kihozza belöle es önmagàt ismeri meg jobban az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!