1/12 anonim válasza:
A lányom hordja, rá sem kell szólnom.
2/12 anonim válasza:
Ennyi idősen nem hordtam, utáltam. 17 éves koromtól ki sem megyek nélküle.
3/12 anonim válasza:
Kulfoldon elek. A csecsemőkön és a külföldieken kívül senki sem hord sapkát.
4/12 anonim válasza:
13 éves koromban sapka, sál, kesztyű, csizma volt rajtam plusz vastag harisnya a nadrág alatt. Most szinte minden tini bokalengető nadrágban, tornacipőben, titokzokniban járkál egy alig téli kabátban sapka, sál, kesztyű nélkül. Megyeszékhelyen élek. Lehet, hogy falun még felöltöznek a gyerekek.
5/12 anonim válasza:
12 éves a lányom, és nem vesz fel magától, csak ha rászólok. Ma reggel nem engedtem el a -11 fokban a sima béleletlen gumi lovaglócsizmájában, meg is sértődött. 3:)
De amúgy valszeg ez ilyen iskolai divatolás lesz, mert idehaza a kertbe simán felhúzta tegnap a sapkáját.
6/12 anonim válasza:
Anélkül ki se lehetett kergetni a házból annyi idősen, mondjuk még most is hordok télen-nyáron :D
7/12 anonim válasza:
60 éves vagyok. Nincs is sapkám. Sosem volt.
Illetve 13 évesen nyilván volt, hordtam is a kapuig, aztán a kaputól vissza az ajtóig, hogy ne legyen baj. Erre elég jól emlékszem.:) Pedig akkoriban keményebbek voltak a telek.
8/12 anonim válasza:
Bocs, elküldtem hamarabb. Szóval csak azt akartam mondani, hogy leéltem egy életet sapka nélkül.
10/12 anonim válasza:
Akkor is hordtam, most is hordok. Már kiskorom óta evidens, hogy rendesen felöltözöm, anyukám sem engedett el soha sapka, sál, kesztyű stb. nélkül télen. Azokon pedig, akik megfagynak a divat kedvéért, csak nevetni tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!