Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért ennyire lusta és hanyag,...

Miért ennyire lusta és hanyag, 12 éves fiú?

Figyelt kérdés

Előre jelezném, csak véleményekre lennék kíváncsi, negatív, rossz indulatú kritizálásokra nem.

12 éves fiú gyerek. Nem buta gyerek, de iszonyúan lusta. Mindenért minden nap kell szólni (pl.,rakd a helyére a kabátod; vidd ki a reggeli bögrédet a szobából, rakd be a mosogatóba, ne az asztalra tedd le; vedd már fel azt a leesett taknyos zsebkendőt 3 nap után stb..)

Igazából csak véleményeket szeretnék, hogy ugye ez fog változni?

2021. jan. 14. 16:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
42%
Az a zsepi nem taknyos volt.
2021. jan. 14. 18:40
 12/18 anonim ***** válasza:
37%
Nem ragadt a kezed a zsebihez?
2021. jan. 14. 18:57
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Életkori sajátosság. Kiskamasz. 10-9 kiskamasz lusta mint a föld. L
2021. jan. 14. 19:21
 14/18 anonim ***** válasza:
86%
Az én 8 éves lányom ugyanez. Hazahozom a suliból es az udvaron már figyelmeztetem, hogy vegye le majd a csizmáját, mert most tanul mászni a tesó. Hát végigmegy vele simán a házban. Ha átöltözik a ruháit begyűri a tiszták közé. Mindent széthagy, utána megy a hiszti, hogy biztos én pakolom el neki. Nem pakol el soha evés után. Egyszer mosogatott el amikor beteg voltam de akkor elfogyott véletlenül egy doboz mosogatószer, úsztunk a habban. Múltkor megkérrem, hogy porszívózzon már fel a szobájában erre azt felelte, hogy nem szeret porszívózni. Én meg válaszoltam rá, hogy én se szerelemből csinálom. Megnyugodtam, hogy nem vagyok egyedül.
2021. jan. 14. 21:32
 15/18 anonim ***** válasza:
86%
A gyerekek ilyenek, én is ilyen voltam, isten tudja miért. Logika nem volt benne, ez a lázadás ösztönös. Szerencsére az emberek nagy részénél ez elmúlik és teljesen normális felnőttek lesznek mint a szüleik. Már nem kényszernek élik meg a feladatokat, hanem tudják hogy ez a dolguk és el kell végezniük.
2021. jan. 14. 21:36
 16/18 anonim ***** válasza:
Én 10 éve minden nap legalább 5-ször elmondom, hogy rakja el evés után a tányért maga után. Én nem értem ezt, de eddig még soha nem volt olyan, hogy megcsinálta volna.
2021. jan. 17. 22:37
 17/18 A kérdező kommentje:
Csak attól félek nehogy ez valami rossz előszele legyen. Nehogy egy kezelhetetlen, hazudós, és még sorolhatnám kamasz legyen belőle. Nem gondoltam hogy már most ilyeneken fogok aggódni. Ha nem vagyok otthon, magasról sz@rik mindenre. De amikor beszélgetünk leígéri a csillagokat is.
2021. febr. 2. 18:32
 18/18 anonim ***** válasza:
Mert 12 éves kamasz fiú
2021. febr. 3. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!