Mit tudnék vele kezdeni?
Nos van egy lány az osztályunkban , és hogy finoman fejezzem ki magamat ő kissé agyalágyult , de olyan szinten , hogy ha unatkozik , odajön hozzám , lehord mindennek , utána elkezdi ütögetni a vállamat , de olyan szinten , hogy 2 hétig volt lila. Akkor jó vagyok neki , ha kaját kell venni , és kissé kétszínű ... Engem inkább az ütögetéssel nem tudok mit kezdeni . Lányokat nem bántok , mert így neveltek anyáék , meg szerintem undorító , ha egy férfi megüti a gyengébbik nemet.
Mit tudnék tenni ... már "várom" a tanévet ... jó leszek bokszzsáknak megint ?? Volt már , hogy elküldtem a p*csába , de nagyon nem tetszett neki , úgyhogy annyira háton ütött , hogy egy hétig ott volt a tenyerének a nyoma
(ő 13/L)
Én 14/F
Hát megütni semmiféle kép ne üsd meg, egyetértek veled.
Egyedül a szavak segíthetnek, próbálj meg vele kedvesen és nagyon komoly hanggal és arccal beszélni.
Ha nem érti meg csak a csúnya szó marad.
Esetleg ha üt elkaphatod a kezét,vagy finoman oltsd le,hogy milyen gyerekes meg hasonlók.
Első vagyok.
Amit a harmadik ír,hogy muszáj megütni,hát szerintem az nagyon ciki lenne,mit gondolnának róla a többiek??
Mind a lányok, mind a fiúk.És a tanárok?!
Én még csak húgomat ütöttem meg mint lány,elég hülyén éreztem magam utána.
Pedig megérdemelte.
(jó pár éve volt)
Szóval bármit,de ne üsd meg!
Esetleg van még egy ötletem: kiabáld le mikor valamit csinál,de úgy hogy mindenki hallja és akkor mindenki odanéz,zavarba jön nem tudja mit csináljon és beég.
De lehet,hogy egy nyár alatt sokat változik:)
Rájön,hogy gáz amit csinál,lehet abbafogja hagyni.
1 küld el az édes a.nyá.ba
2 Fogd le . udvariasan magyarázd el neki ,ha még egyszer hozzád mer érni eltöröd a kezét
3 kérdezd meg h mit képzel magáról ki ő?
4 Ha nem kapja összéb magát, lightosan fogdmeg a kezét (szorítsd meg)
ennyi vtam . 15 lány
Köszönöm a válaszokat :D A hangos leordítást kipróbálom :P Hátha szarul fogja magár érezni ... Amúgy van 3 fiú testévre , és azzal is fenyegetőzik ... de leszarom ... XD
És a 3. tanácsát nem fogadom meg ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!