Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ötödikes gyereketek önállóan...

Ötödikes gyereketek önállóan tanul?

Figyelt kérdés
2020. nov. 19. 17:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, csak a verstanuláshoz szokott segítséget kérni.
2020. nov. 19. 17:47
 2/15 anonim ***** válasza:
42%

Saját magam, az öcsém, a fiam meg az unokám kapcsán mondom (tanári végzettséggel), hogy alig van olyan gyerek (legalábbis kevés), aki akár 16-18 éves koráig képes lenne kizárólagosan egyedül tanulni (úgy általánosságban). Többnyire el tudja olvasni, ami el kell, többnyire meg tudja oldani a számolási feladatokat (nem árt, ha a szülő utána ellenőrzi), de ahol logikai feladatot kell megoldani, ahol apró kisegítő információk még kellenek, ott kell a szülői segítség a jó teljesítéshez. A verset kikérdezni szinte természetes, de bármi fajta szóbeli felelést be kell gyakorolni. Más az, amikor az ember fejben elmond valamit és megint más, amikor használja is a hangképző szerveit, sőt saját fülén át hallja vissza a saját szavait, mondatait. Ez dupla megerősítést jelent.

Nekem végig kellett hallgatnom a fiam jogi vizsgáinak jelentős részében a tételeket, mert neki ez adott biztonságot.

2020. nov. 19. 17:57
 3/15 anonim ***** válasza:
67%
Igen es a masodikos is. De szerintem csak mazli, bar en is ilyen voltam anno.
2020. nov. 19. 17:58
 4/15 anonim ***** válasza:
75%
Az enyém eddig önállóan tanult, most ahogy beütött a kiskamasz kor, inkább a szorgalommal és hajlandósággal van gond, azért kell melléülni, mert meg róla győződve, hogy ha unalmas, azt már tudja :) Szóval magától olyan 3-4-esre tanulja meg, együtt meg 5-ösre, de erre csak hétvégén van időm.
2020. nov. 19. 18:25
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig egyedül tanultam, a húgomnak még középiskolás korában is kellett a szoros ellenőrzés, kikérdezés.

Típustól függ.

Én is nő vagyok amúgy.

2020. nov. 19. 19:04
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is egész életemben egyedül tanultam. Mostmár néha az osztálytársakkal kérünk egymástól segítséget pár dologban, de nem arról van szó, hogy elmagyarázunk egy egész leckét egymásnak, csak kérdezünk 1-2 dolgot, ami nem világos.

16/L

2020. nov. 19. 19:17
 7/15 anonim ***** válasza:
58%
Háziról van szó, vagy nincs suli és nem rendesen működik az online oktatás?
2020. nov. 19. 19:51
 8/15 A kérdező kommentje:

Ötödikes a lanyom. Egyedül csak az írásbeliket csinálja meg. Matekot azt sem. Nem értem, nem értem. Csak ezt hajtogatja.

Törit, természetismeretet a szájába kell rágni.

Nem tudom mit csináljak?

Hagyjam hogy begyűjtsön pár rossz jegyet?

2020. nov. 20. 14:46
 9/15 anonim ***** válasza:
Ő ilyen fajta leány valószínűleg,szüksége van a segítségre.
2020. nov. 20. 15:11
 10/15 anonim ***** válasza:
36%
Gyengébbek a képességei. El kell fogadni. Fogadj mellé tanárt aki segít neki.
2020. nov. 20. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!