Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A 13 éves lányom kiszedett...

A 13 éves lányom kiszedett szemöldökkel jött haza, bővebben lent (?)

Figyelt kérdés

Sziasztok. Van egy lányom, aki nemrégiben lett 13 éves. Úgy volt, hogy 15:45kor végez a suliból, de késett picit. Alapból gyanús volt, nem szokott késni. Fel is hívtam, megkérdeztem, hogy hol van, majd elmondta, hogy kiszedte a szemöldökét formára. Magának csinálta, de hála nem lett egy nagy káosz. Eléggé megszidtam, hogy nem szólt nekem. Most viszont be van zárkózva a szobájába, és nem akar kijönni.

Anyukák / felnőttek. Nektek mi lett volna a reakciótok? Jól tettem, hogy leszidtam? Bűntudatom van miatta kicsit.

39/N

2020. nov. 5. 20:00
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
83%

Ha az én 13 éves lányom szedte volna ki a szemöldökét, úgy hogy még úgy kb jó is lett, annyit mondtam volna hogy "Ok".

A lányod helyében meg egy jó darabig hozzád se szólnék, és többet semmi hasonlót se mondanék el neked...

Én 13 évesen a hajamat vágtam le. Kb 10 centit kivágtam belőle, nem volt teljesen szimmetrikus, de egész jó lett. És?

2020. nov. 6. 10:06
 22/24 anonim ***** válasza:
75%
A szőr visszanő
2020. nov. 7. 07:16
 23/24 anonim ***** válasza:
53%

Nyilvánvalóan marha nagy probléma lehet a kapcsolatotokban, ha ilyent nem mer elmondani.

Bár nem csodálom, ha egy ilyen semmiség miatt lecs.szed. Sajnálom a lányodat. :(

2021. jan. 3. 09:12
 24/24 anonim ***** válasza:
91%

Anyunak és nekem is össze van nőve a szamöldökünk. Régen én szedtem ki neki.

Amikor 2. Osztályos koromban kicsúfoltak, és sírva mentem haza, hogy én is ki akarom szedni, engedte. Uh onnantól magamnak szedtem és így is rendes ember lett belőlem, smink csak kamasz koromban érdekelt csak. :)

2021. jan. 15. 21:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!