A 13 éves lányom kiszedett szemöldökkel jött haza,
bővebben lent (?)
Figyelt kérdés
Sziasztok. Van egy lányom, aki nemrégiben lett 13 éves. Úgy volt, hogy 15:45kor végez a suliból, de késett picit. Alapból gyanús volt, nem szokott késni. Fel is hívtam, megkérdeztem, hogy hol van, majd elmondta, hogy kiszedte a szemöldökét formára. Magának csinálta, de hála nem lett egy nagy káosz. Eléggé megszidtam, hogy nem szólt nekem. Most viszont be van zárkózva a szobájába, és nem akar kijönni.
Anyukák / felnőttek. Nektek mi lett volna a reakciótok? Jól tettem, hogy leszidtam? Bűntudatom van miatta kicsit.
Miért kellett szidni? Normálisan nem lehetett volna elmondani neki, hogy nyugodtan szólhatott volna?
2020. nov. 5. 20:46
12/24 anonim válasza:
Mi pont ennyi idősen szedtük ki egymás szemöldökét a barátnőmmel. Ráadásul az enyém béna is lett.
Leszidást nem kaptam, de megjegyezték, hogy máskor inkább olyannak csináltassam, aki ért is hozzá. 🙈😂
2020. nov. 5. 20:56
13/24 anonim válasza:
Szerintem csak úgy gondolta, hogy nem nehéz, ő maga is meg tudja csinálni. Lehet látott egy videót és az alapján próbálta.
Valószínűleg nem titkolózni akart, csak nem gondolta végig.
Ez legyen a legnagyobb problémád vele.
2020. nov. 5. 20:59
14/24 anonim válasza:
De hol szedte ki? Az iskolában? Miért nem otthon?
Szerintem nem gáz ha kiszedi, 13 évesen már el szoktak kezdeni szőrteleníteni, én is akkor kezdtem.
2020. nov. 5. 21:11
15/24 anonim válasza:
Ugyanmár. Én akkor se szidnám le, ha az egészet kiszedné. Az csak szőr. Visszanő. Meg az övé, azt csinál vele amit akar. Én is kiszedtem ennyi idősen, illetve még ennyi se voltam. (Túl vékonyra igen, nem lett valami szép) de senki se szólt rá semmit, senkit se érdekelt.
2020. nov. 5. 21:23
16/24 anonim válasza:
Huh hát én ennyi idősen még a hajamba is bele bele vágtam mindig, ha frufrut akartam előkaptam az ollót és vágtam. Mikor anyu meglátta csak csóválta a fejét, más nem volt, tudtuk mindketten ez nem a világ vége.
2020. nov. 5. 21:47
17/24 anonim válasza:
Bocs az offért, de mi ez a nagy kozmetikus mánia? :D 27 éves vagyok, olyan 14 éves korom óta van szedve a szemöldököm, de kozmetikus kb. 5ször nyúlt hozzá. Azért nem kell egy szemöldök szedéshez atomfizikusnak lenni. Vagy de?
2020. nov. 5. 21:48
18/24 anonim válasza:
Halál életszerűtlen kérdés. Hol szedte ki ha késett miatta otthonról? Az iskolában? Az utcán?
2020. nov. 5. 22:24
19/24 anonim válasza:
"Bocs az offért, de mi ez a nagy kozmetikus mánia?"
igen,igen, most már én is tudom szedni magamnak. Viszont attól hogy te ki tudod attól még nem biztos hogy másnak van hozzá érzéke. Akkor max 1000Ftért miért ne tehetné neki rendbe egy szakember? Inkább csessze el magának?
2020. nov. 5. 22:31
20/24 anonim válasza:
De miért az iskolában, miért nem otthon a szobájában vagy a fürdőszobában? Csak nem valami barátnője volt a tettes? :) Egyébként szerintem sem gáz, bár ilyenkor a remény hal meg utoljára, hogy nem lett ciki az eredmény, de ez a kor ilyen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!