A 13 éves lányom kiszedett szemöldökkel jött haza, bővebben lent (?)
Sziasztok. Van egy lányom, aki nemrégiben lett 13 éves. Úgy volt, hogy 15:45kor végez a suliból, de késett picit. Alapból gyanús volt, nem szokott késni. Fel is hívtam, megkérdeztem, hogy hol van, majd elmondta, hogy kiszedte a szemöldökét formára. Magának csinálta, de hála nem lett egy nagy káosz. Eléggé megszidtam, hogy nem szólt nekem. Most viszont be van zárkózva a szobájába, és nem akar kijönni.
Anyukák / felnőttek. Nektek mi lett volna a reakciótok? Jól tettem, hogy leszidtam? Bűntudatom van miatta kicsit.
39/N
Nem tetted jól...
Szerinted ezek után elmond neked barmit is? A szőr visszano, nem a szüzességét vesztette el.
Átlagban 12-13 éves lányok már szedik a szemöldököt, de inkább kozmetikus csinálja.... Imadkozz hogy megbekeljen, nem szidni kellett volna, hanem elvinni kozmetikushoz például.
Szerintem ezt a kérdést a 13 éves irta ki, "anyukák/felnőttek" "39/N". Ki ír ilyet anyaként?
Na mindegy.
Amennyiben a leszidás valóban csak a szemöldöknek szólt, akkor tényleg buta túlreagálás.
De ha nem szólt előre hogy később jön haza és közben még esetleg a telefont sem vette fel, akkor ezért viszont jár egy kis fejmosás. Pusztán a szemöldök miatt semmiképp.
En is kb 12 voltam, mikor volt egy 2-3 evvel idosebb baratnom, aki akkor mar szortelenitette magat, es o leborotvalta a labam😂
Es?
Pontosan MIÉRT szidtad le? Mert annyi belefér ebbe a helyzetbe, ha azért, mert egyedül akciózott, és nem kért segítséget, vagy mentetek el kozmetikushoz.
A szobában duzzogás meg élettani, lehet arra számított, hogy elájulsz, milyen csinos, és most azt hiszi, csúnyának találod, és elszállt az öröme meg az önbizalma.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!