Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A 13 éves lányom kiszedett...

A 13 éves lányom kiszedett szemöldökkel jött haza, bővebben lent (?)

Figyelt kérdés

Sziasztok. Van egy lányom, aki nemrégiben lett 13 éves. Úgy volt, hogy 15:45kor végez a suliból, de késett picit. Alapból gyanús volt, nem szokott késni. Fel is hívtam, megkérdeztem, hogy hol van, majd elmondta, hogy kiszedte a szemöldökét formára. Magának csinálta, de hála nem lett egy nagy káosz. Eléggé megszidtam, hogy nem szólt nekem. Most viszont be van zárkózva a szobájába, és nem akar kijönni.

Anyukák / felnőttek. Nektek mi lett volna a reakciótok? Jól tettem, hogy leszidtam? Bűntudatom van miatta kicsit.

39/N

2020. nov. 5. 20:00
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
89%

Nem tetted jól...

Szerinted ezek után elmond neked barmit is? A szőr visszano, nem a szüzességét vesztette el.

Átlagban 12-13 éves lányok már szedik a szemöldököt, de inkább kozmetikus csinálja.... Imadkozz hogy megbekeljen, nem szidni kellett volna, hanem elvinni kozmetikushoz például.

2020. nov. 5. 20:05
 2/24 anonim ***** válasza:
98%
Mondtam volna, hogy legközelebb szóljon nekem és eviszem kozmetikushoz.
2020. nov. 5. 20:11
 3/24 anonim ***** válasza:
86%
Leszidás helyett be kelett volna jelenteni kozmetikushoz..és elmondani, hogy otthon nem nyúlunk hozza, szóljon máskor nyugodtan és segitek.
2020. nov. 5. 20:11
 4/24 anonim ***** válasza:
92%
Nem jól reagaltad le. Inkább örülj hogy őszinte volt és elmondta nem hazudott. Beszéld meg vele , hogy csak megijedtèl amiért késett és legközelebb inkább menjetek el együtt kozmetikushoz ahol szépen meg tudják formázni neki .
2020. nov. 5. 20:13
 5/24 anonim ***** válasza:
92%
Bár nekem még csak 8 éves a lányom, de ha 13 évesen előállna egy ilyen ötlettel elvinném egy, kozmetikushoz.
2020. nov. 5. 20:14
 6/24 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem ezt a kérdést a 13 éves irta ki, "anyukák/felnőttek" "39/N". Ki ír ilyet anyaként?

Na mindegy.

Amennyiben a leszidás valóban csak a szemöldöknek szólt, akkor tényleg buta túlreagálás.

De ha nem szólt előre hogy később jön haza és közben még esetleg a telefont sem vette fel, akkor ezért viszont jár egy kis fejmosás. Pusztán a szemöldök miatt semmiképp.

2020. nov. 5. 20:17
 7/24 anonim ***** válasza:
81%

En is kb 12 voltam, mikor volt egy 2-3 evvel idosebb baratnom, aki akkor mar szortelenitette magat, es o leborotvalta a labam😂

Es?

2020. nov. 5. 20:19
 8/24 anonim ***** válasza:
91%
Ugyanennyi idősen kezdtem el kozmetikushoz járni, kiszedte a szemöldököm is
2020. nov. 5. 20:29
 9/24 anonim ***** válasza:
76%

Pontosan MIÉRT szidtad le? Mert annyi belefér ebbe a helyzetbe, ha azért, mert egyedül akciózott, és nem kért segítséget, vagy mentetek el kozmetikushoz.

A szobában duzzogás meg élettani, lehet arra számított, hogy elájulsz, milyen csinos, és most azt hiszi, csúnyának találod, és elszállt az öröme meg az önbizalma.

2020. nov. 5. 20:33
 10/24 A kérdező kommentje:
Azért szidtam le, mert nem szólt és egyedül csinálta. Egyébként elvittem volna kozmetikushoz, nem tudom miért fél nekem ezt elmondani. Sose ütöttem meg, még picit sem. Leszidás alatt sem egy háborút kell elképzelni.
2020. nov. 5. 20:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!