Hogy kezeljem a helyzetet? A 16 éves fiam meleg!
A neten felvehetnéd a kapcsolatot hasonló helyzetbe került szülőkkel.
Persze olyanokra gondolok akik elfogadták a gyermekük másságát.
Át tudnák érezni a helyzetedet, megoldási stratégiákat kaphatnál.
21
Nem sok minden változott. Ugyan úgy szeretem és ugyanúgy büszke vagyok rá mint a másik kettő gyerekemre. Bár még időbe fog telni hogy elfogadjam és megértsem ezt a dolgot de mint már írtam azon vagyok hogy 100%-osan elfogadjam. Illetve örülök hogy ezt így elmerte mondani.
26
Szerintem kicsit félreérted a dolgot. Illetve tudom hogy mellete kell álnom és mellette is fogok. De idő kell míg megbarátkozom ezzel a dologgal. Meg szerintem sokkal jobb az hogy póbálok változtatni hogy elfogadjam és nem dobom ki az utcára, vagy nem alázom meg ez miatt ahogy sajnos sok szülő teszi. Persze vannak szülők akik ezt egyből el tudjak fogadni és ilyenek de én nem ilyen vagyok és senki ne akarja rámerőszakolni azt hogy egyből el kell fogadnom. Idő kell nekem, ilyen vagyok, a fiam meg ezt tudja de azt is tudja hogy nagyon szeretem és büszke vagyok rá és mellette fogok álni.
Ha nem tervezik, hogy kézen fogva sétálnak a városban és a családi ebédnél nem csókolóznak, akkor egy ilyen gondolkodású apának én nem mondanám el.
Minek?
Vagy keresnék olyan közéleti személyt aki meleg és az apa nagyon kedvel, de nem tudja, hogy az. Szembesíteném vele és megvárnám a reakcióját.
Neked meg annyi a dolgod, amit többen is írtak, hogy elfogadás = szeretet.
Ősidők óta vannak melegek, csak a társadalmi megítélés eltorzult sajnos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!