Hogy kezeljem a helyzetet? A 16 éves fiam meleg!
"De belül mégis ott van az az érzés hogy miért?"
Ezen nem kell rágódnod, erre a kérdésre sosem fogod megtalálni a választ. A hogyan tovább meg majd idővel elválik. Ne aggódj, minden rendben lesz.
13.
Tudom hogy nem változtat rajta és hogy ugyanaz az ember aki eddig de nagyon furcsa nekem ez az egész helyzet. Mindig tudtam hogy valamibe másabb de sose tudtam hogy mibe mert bár minden ember egyedi a nagy átlagba belesik. Focizik, szeret horgászni, nagyrészt csak fiú barátai vannak, fiúsan öltözködik és kicsit se viselkedik lányosan vagy lanyosabban. Tudom hogyha ennek az ellentéte lenne akkor sem lehetnek kimondani rá ismeretlenül hogy ő meleg de ezek alapján kevés ember gondolná hogy pont ő meleg. Mindenesetre ugyanúgy szeretem és ha egy fiúval akar lenni akkor hajrá én nem állok az útjába és remélem idővel 100%-osan megbékélek a dologgak kapcsolatban. Amit az apját illeti én a gyerekem mellett állok és nem hagyom hogy bárki bántsa ezért.
Legyél büszke a fiúra, mert a homoszexualitását felvállalva sebezhetővé tette magát a külvilággal, de még a közvetlen környezetével szemben is. Bátor, őszinte gyerek, minden elismerésem az övé.😊👍
Anyaként ne vádold magad, nem a Te hibád.
Az emberek ostobán ítélkeznek, mindig a más háza táján keresgélik a szemetet.
Erre egy megoldás van, családként 'zárjatok össze'. Ez a fiúnak olyan lenne mint egy elsődleges védelmi vonal. Próbáld megértetni (a gyerekekkel, és) a "homofób" férjeddel, hogy ha ők is elutasítják a fiút, akkor az idegenektől se várjanak más magatartást.
Nemrég a lányom volt osztálytársai közül színt vallott egy tizenéves. Meglepődtünk, majd túlléptünk rajta. Kisvárosban élünk, de ez a csoda sem tartott három napnál tovább.
Nem a szexualis beállítottság határoz meg egy embert. Tudom, mert a munkám során értékes melegeket ismertem meg.
Kitartást kívánok!😊
latom mindenkin vegigment egy 43%os homofob..
mondd el neki hogy meg szokatlan a helyzet, de buszke vagy hogy felvallalta es benned megbizhat, szereted es tamogatod. es semmikeppen ne add ki ot az apjanak, majd beavatja amikor keszen all ra. es talan az is segit ha megismerkedsz a baratjaval, konnyebb lesz elfogadni, ha latod hogy szeretik es megbecsulik a gyereked
19-es!
Ezt én is figyeltem.😒
Talán nem olvasta a gyk válaszadásrá vonatkozó szabályzatát + nincs épkézláb érve, és beleérző képessége, hogy milyen nehéz helyzetben vergődik az Édesanya.
Azt a legkönnyebb szeretni aki normális, átlagos, nem lóg ki a sorból. Ez nem dicsőség, mert ilyet mindenki tud, így könnyű.
De ez ne jelentse azt, hogy a nem önként vállalt homoszexuális beállítottságú gyermekünket erőszakkal át kell nevelnünk, meg kell vetnünk, s ha nem sikerült ásót ragadva hantoljuk el a kert végében!!!
Ki fogja megvédeni a kölyköt, ha a szülő sem szereti, ő sem áll ki érte? 🤔
(17-es vagyok, heteroszexuális nő, átlagos gyerekekkel)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!