Gyermekem számára biztonsággal fogyasztható szeszesitalt szeretnék beszerezni?
A gyermeket is fel kéne pofozni de a kedves szülőt még jobban.
Enyire hülye nem lehet valaki.
Van ott nagyobb is: "betaszítod egy egy olyan csoportba ahová nem akar tartozni:nem isznak,kockák,stréberek...stb. ez pedig csak a szűlönek jó."
Hogy lehet ekkora állat valaki?
Köszönöm a válaszokat! Végül a feltételekhez kötést tartottam a legéletszerűbbnek. Azt találtam ki, hogy miután hazaér megmérem a véralkohol szintjét. Ha 1 fölött van, 1 hétre elveszem a telefonját.
Akik pedig elítélnek ismeretlenül, nagyon egyszerű emberek lehetnek. Én 12 éves voltam, amikor elvesztettem a szüzességem. Senkinek nem kívánom! Ezzel akartam fellázadni a szüleim szigorúsága ellen. Én soha nem leszek olyan anya, mint az én anyám!
Tényleg az lesz, hogy nem fog hazamenni. Plusz, ha majd ott iszik (csak még egyet meg csak még egyet), akkor nem arra fog gondolni, hogy nem lesz telefonja egy hétig, hanem, hogy le ne maradjon ivásban...
Hány évesek a barátai? Azért az is megérne egy misét, hogy 13 évesek honnan szereznek piát. Esetleg van ott pár kangörcsös 18+os is? Te így el mered engedni a lányodat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!