Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A Tik-Tokon 11 évesen miért...

A Tik-Tokon 11 évesen miért ne szerepeljen valaki?

Figyelt kérdés
A Tik-Tokon 13 év a regisztráció alsó korhatára(ha jól tudom), a lányom 11 éves, és kb 1 éve már megengedtük, hogy regisztráljon, azóta használja is, tölt föl videókat. Csak olyan videókat engedünk neki feltölteni, amin nem látszik se a feje, se a teste, csak bemutatja a szobáját, vagy valami ötletes, rajzolós, vicces videót rakhat ki. Most pár napja elkezdett nyűglődni, hogy miért vagyunk ilyenek, tök jó videókat csinál, engedjük már meg, hogy teljes egészében (arccal, mindennel) látszódhasson, csak esetleg a hozzászólásokat ne engedélyezzük. Mik lehetnek a hátulütői, milyen szempontok miatt nem javasolt gyerekeknek használni a Tik-Tokot?

2020. okt. 10. 19:59
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
85%

Sajnos az én 10 éves húgom is tiktokozik, és sajnos a szülőm engedi.. Persze ő nem látszik a videókban de még van további veszélyek!

-videók amiket lát

-kommentszekció

-privát chat

2020. okt. 13. 13:42
 22/25 anonim ***** válasza:
14%
szerintem nem baj ha korán elkezdi de csak ellenörzés alatt. Tényleg oda kell figyelni, chat-et kikapcsolni, semmi privát képek. Elöbb utóbb úgy is mindegyik csinálja, akkor már legalább van több tapasztalata
2020. okt. 17. 10:09
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

- pedofilok könnyebben rátalálnak

- aki nagyon fiatalon híres lesz esetleg, az könnyen elszáll magától, ill. van sok rajongó, aki nem tudja, hol a határ (kikutatják, hol lakik, hol jár suliba, követik stb.)

- megüthetitek a bokátokat, ha kiderül, hogy kijátszottátok az oldal szabályait

2020. okt. 20. 23:14
 24/25 anonim válasza:
100%
Aki magamutogató (önimádó) dolgokat tesz, azért h "elismerést" kapjon az beteg ember. Egy gyerek ezt nem tudja. Én nem szeretném a gyerekem nárcisztikus betegnek nevelni. Fiatalon ha nem tanulja meg, felnőtt korában nem lesz képes empátiával normális életet élni. Nézz szét, mennyi ilyen "lájkvadász" szrember van már most? Ezek megragadnak még 20-30-40évesen is egy 16 éves csitri szintjén, de mégis szavazhatnak, "joguk" van,stb... Saját anyjukat képesek lennének eladni 2 lájkért, mert az az életük. Ilyen embert akarsz nevelni a gyerekedből? A másik meg amit említettek, felfeded az "otthonod", pedofilok, betörők, stb.
2020. okt. 22. 07:42
 25/25 anonim válasza:
50%
Törölje a profilját! A tiktok egy kínai kèmprogram, ès nagyon veszèlyes! [link]
2020. nov. 15. 22:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!