Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ezért el kéne beszélgetnünk a...

Ezért el kéne beszélgetnünk a fiunkkal?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Anyaként kérdezem. Van egy 15 éves fiam, és hát a nagyanyjával (az én oldalamról) nincsenek túl jóban. Anyám elég kritikus meg házsártos öreglány. Tegnap este családi vacsora volt, direkt a lehető legtávolabb ültettük őket. Arra terelődött a szó, hogy anyám szereti a fekete ruhákat. Erre a fiam: "Nem elég fekete a lelked?" Anyám erre fogta magát, és hazament.

2020. okt. 10. 16:02
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
69%

:D

Van humora a gyereknek. Amúgy párod/férjed/élettársad jóban van az anyóssal, mert nem kizárt hogy innen indul a dolog.

2020. okt. 10. 16:31
 12/26 anonim ***** válasza:
51%

Megérdemelte a nagymama.

Apai nagyanyám engem is folyamatosan kritizált, szándékosan cs.szegetett, hogy miért ilyen a hajam, miért olyan az alakom stb. Bárcsak lett volna bennem tartás, hogy egyszer visszaszóljak neki...

2020. okt. 10. 16:33
 13/26 anonim ***** válasza:
62%

Egyébként szerintem tök jó és korrekt srác lehet.

Minek kell tisztelni? Attól hogy még öreg ki kell érdemelnie a tiszteletet!

2020. okt. 10. 16:39
 14/26 anonim ***** válasza:
85%
Jó, moderálhatta volna magát a fiad, de nyilván a kedves anyukád is kiérdemelte, hogy így vélekedtek róla. Én mondjuk nem is erőltetném az ilyen családi összejöveteleket, ha nem jó a kapcsolat.
2020. okt. 10. 16:39
 15/26 anonim ***** válasza:
41%
Fiadból nagy csajozó gép lesz, már ebből a mondatából is látszik. Ezt a lányok imádják az ilyesfajta humort.
2020. okt. 10. 16:45
 16/26 anonim ***** válasza:
71%
Hehe, szerintem tök jó beszólás volt. Annyit azért elbeszélgetnék vele, hogy próbálja magát moderálni, mert mégis csak, az öreglány már nem változik, de ő még lehet a "nagyobb ember" mondhatni, de ezen kívül mást nem tennék. Anyámmal nekem sincs jó viszonyom, én nem lennék szívbajos helyretenni őt sem, ha egy kiállhatatlan banya lenne a gyerekeimmel. Márpedig kb az lehet, ha nincsenek jóban a fiaddal és ennyire oda kell figyelni, hogy a lehető legmesszebb üljenek egymástól családi összejöveteleken. Igenis kétirányú a dolog, mint minden emberi kapcsolat, és nem, egyáltalán nem jár alanyi jogon a tisztelet az időseknek, vagy úgy általában senkinek. Kamaszoknál ez hatványozottan igaz.
2020. okt. 10. 16:55
 17/26 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem nem volt annyira vicces, mindenki ezt a poént durrogtatja hasonló szituációkban, lehetne kicsit eredetibb is
2020. okt. 10. 17:07
 18/26 anonim ***** válasza:
42%
Jajj milyen jó humor lesz majd mikor az unokád ugyanígy poénkodik veled:D
2020. okt. 10. 17:09
 19/26 anonim ***** válasza:
86%
Tévedek, ha van egy olyan sejtésem hogy egy ilyen beszólásnak bőségesen van előzménytörténete?
2020. okt. 10. 17:10
 20/26 anonim ***** válasza:
82%

#19 Nem tévedsz.

Szerintem az öregasszony kiérdemelete a beszólást.

Nem érted meg,hogy a nagyi nem véletlenül kapta meg a beszólást?!

2020. okt. 10. 17:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!