Mit tegyek, ha nem tudok beszélgetni?
Úgy általában nem megy, se lányokkal, se fiúkkal. Akik régóta ismernek, azt mondják, hogy durva és bunkó vagyok, mások, hogy maga a megtestesült kedvesség.
Sokszor nem tudom, hogy mit mondjak. Nem tudok hozzászólni témákhoz. Nézek filmeket, sorozatokat, olvasok mindenfélét, azt is amit a többiek, de mégsem megy. Most már tényleg rágörcsölök.
Azok, akik nem ismertek régebben, csak körülbelül 2-3 éve vannak az életemben, nem ítélnek meg amiatt, aki voltam, velük egy ideig elvagyok, de bepánikolok, amikor kezdenek jobban megismerni.
Nekem is a kérdezős módszer tetszik. Írj egy listát arról, hogy úgy általában miket lehet egy ostálytárstól, ismerőstől kérdezni. Meg bevezető szövegeket: De rég láttalak! Nahát ma már másodszor összefutottunk! a következőnél megyünk fagyizni! Ú de meleg van!
Van valami ötleted délutánra? (ha fiú vagy inkább neked legyen: jössz focizni, sétálni, ...?)
Ne akarj rögtön hosszan beszélgetni, megérzik ha ragadós vagy.
Gyakorolj! Ma mindenkinek mondok egy mondatot, amiből beszélgetés lehet:boltosnak, szomszédnak. Szép friss ma a paradicsom. Hogy van az unokája Mari néni? stb. Ha válaszolnak, piros pont neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!