Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek, ha nem tudok...

Mit tegyek, ha nem tudok beszélgetni?

Figyelt kérdés
2015. jún. 3. 19:23
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Gyakorolni kell, nem beletörődni. Keresd az alkalmat, és folyamatosan csináld, akkor is, ha nem esik jól! Menj szembe a félelemmel, és meg lehet tanulni megoldani az ilyen helyzeteket! Lehet sunnyogni és kerülni, de akkor a büdös életben nem fog javulni a helyzet. SZóval, szívd fel magad és nyomás! N31
2015. jún. 3. 19:38
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
kérdezni kell, érdeklődni a másikról, majd ő beszél és akkor úgy érzi magát, hogy veled de jó volt beszélgetni :)
2015. jún. 3. 19:46
 3/10 Csipkés László válasza:
31%
Kapcsold ki a számítógépet és menj emberek közé.
2015. jún. 5. 07:18
 4/10 anonim válasza:
Nem szabad erőltetni. Például vesd fel ezt a problémádat, s meglátod, milyen jól elbeszélgettek arról, kinek, mikor, miért ered meg a nyelve.
2015. jún. 6. 07:42
 5/10 anonim válasza:
Én a többi ajánlat mellett az olvasást is ajánlom :)
2015. jún. 7. 13:28
 6/10 chrism34 válasza:
Ne görcsöljél rá a dologra!Senkinek nem kell megfelelned!Ez a beszélgetés dolog ellenkező neműekkel nem megy vagy senkivel?
2015. jún. 10. 14:34
 7/10 D-Mano ***** válasza:
Kifejtenéd a részleteket, hátha jobb, hasznosabb válaszokat adhatnánk. Milyen közeg(ek)ben nem megy a beszélgetés (pl. munkahely, suli, család stb.). Mi a probléma: nem tudod mivel kezdeményezz beszélgetést? a feldobott témákhoz nincs mit hozzászolnod? a gondolataid megfogalmazásának módjával/ gyorsaságával van baj? félsz, hogy úgy sem érdekelné a többieket a mondandód? Esetleg valami más?
2015. jún. 10. 15:21
 8/10 A kérdező kommentje:

Úgy általában nem megy, se lányokkal, se fiúkkal. Akik régóta ismernek, azt mondják, hogy durva és bunkó vagyok, mások, hogy maga a megtestesült kedvesség.

Sokszor nem tudom, hogy mit mondjak. Nem tudok hozzászólni témákhoz. Nézek filmeket, sorozatokat, olvasok mindenfélét, azt is amit a többiek, de mégsem megy. Most már tényleg rágörcsölök.

Azok, akik nem ismertek régebben, csak körülbelül 2-3 éve vannak az életemben, nem ítélnek meg amiatt, aki voltam, velük egy ideig elvagyok, de bepánikolok, amikor kezdenek jobban megismerni.

2015. jún. 10. 19:57
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem is a kérdezős módszer tetszik. Írj egy listát arról, hogy úgy általában miket lehet egy ostálytárstól, ismerőstől kérdezni. Meg bevezető szövegeket: De rég láttalak! Nahát ma már másodszor összefutottunk! a következőnél megyünk fagyizni! Ú de meleg van!

Van valami ötleted délutánra? (ha fiú vagy inkább neked legyen: jössz focizni, sétálni, ...?)

Ne akarj rögtön hosszan beszélgetni, megérzik ha ragadós vagy.

Gyakorolj! Ma mindenkinek mondok egy mondatot, amiből beszélgetés lehet:boltosnak, szomszédnak. Szép friss ma a paradicsom. Hogy van az unokája Mari néni? stb. Ha válaszolnak, piros pont neked!

2015. jún. 21. 18:35
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Nagyon sokat segítettetek.
2015. jún. 22. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!