11 éves gyereketek mikor fekszik le esténként, és hogy telik az estéje?
Nemrég lett 11 éves a fiam.
Hétfőn-szerdán 17 órától sportol 18 óráig,fél hétre ér haza.Ilyenkor kettőkor hazaviszem,indulásig mindent megtanul.Kedden kettőkor hozom haza,csütörtön fél háromra elmegy magán nyelvórára a suliból egyedül,utána megyek érte fél négyre.Pénteken 12.45-kor hazaviszem,kis pihenés,majd megcsinálja az összes írásbeli házit.Utána jön hozzá a matektanár,az egy óra.A kedd a leglazább,mert akkor már négyre megtanul mindent,utána szabad foglalkozás.Rajzol ,olvas,szoktunk kártyázni.Gépen nem játszhat hétköznap.21-21.30 körül alszik.Vasárnap soha nem tanul,csak szombaton,de igyekszünk mindent hétköznap elintézni,hogy ki tudja magát pihenni.Esténként szoktunk beszélgetni,játszani,tévézni,vagy szokott néha beszélgetni a barátaival.Hétvégén később alszik,10-11 között.
Olvastam a válaszokat. Ezek szerint én vagyok a fura, mert én 11 évesen is este tízkor
mentem aludni. 6kor keltem, így 8 óra alvás bőven elég volt.
Hány éves vagy most #12?
Mert az én 11 éves fiam ha nem fekszik le fél kilencig, akkor iszonyatos felkelteni fél 6-kor.
Rohadt fáradtak a mai gyerekek, már általános iskolában is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!