Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Fiadnál mikor kezdődőtt a...

Fiadnál mikor kezdődőtt a nagyfius korszak?

Figyelt kérdés
Amikor mindent mindekninél jobban tud. Állandoan belebeszél a dolgaidba. Mert csak ugy jó ahogy ö mondja

2020. szept. 20. 20:26
 1/5 anonim ***** válasza:
61%

9 evesen es azota is tart.

Hihetetlen, hogy a kis aranyos fiambol lett egy mindentud okoskodo kis gorcs.

Akkora veszekedeseket muvel itthon, hogy mi mar pszichologushoz akarunk menni segitsegert

2020. szept. 20. 20:37
 2/5 A kérdező kommentje:
Uhh az nagyon gáz. Nàlunk még nem tart itt a dolog
2020. szept. 20. 20:41
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére nem kezdődött el. 9 éves bújós, autóval és legóval játszó tünemény.
2020. szept. 21. 04:14
 4/5 anonim válasza:
10 évesen
2020. szept. 22. 16:36
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig akkor szóltam vissza a szülőknek, ha úgy éreztem, hogy tényleg igazam van. Pl. mikor anyám a bátyámnak valami olyasmit mondott, hogy "Majd lesz normális életed" én meg arra valami olyasmit mondtam, hogy "Nem mindenkinek az a normális, ami neked". Bátyámról tudni kell róla, hogy eléggé itthon ülős, bár most dolgozik, de azon kívül szinte egésznap itthon van és gépezik, nem jár el buliba, nem volt még barátnője, nem is akar szerintem, stb. Persze most lehetne vitatkozni azon, hogy ez mennyire normális élet, de felesleges, ő így érzi jól magát, akkor meg? Senkinek nem árt vele.

De amúgy a szülőkkel is az a baj, hogy mivel ők az idősebbek, ők akarják mindig az igazat és a gyereknek egy szava se lehet, persze fontos a hangnem, a stílus ahogy mondja, de én amondó vagyok, hogy inkább legyen néha kicsit szemtelen.

És úgy is gondolom, hogy szülőként erre fel KÉNE készülni és nem "görcs"-nek nevezni mindenki előtt a saját gyerekét(Milyen szülő nevezi így a saját gyerekét egyáltalán?), mint ahogy az első is tette, mások megalázása tudni illik bűncselekmény.

2020. szept. 22. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!