Minden kamaszfiú szobája (és ágya) büdös? Ki hogy kezeli a kamaszgyerek higiéniáját? Kényes téma..
13 éves a fiam, elmondása alapján tudom, hogy nemileg érett, mutál, mélyül a hangja, szőrösödik, megnyúlt, tiszta pattanás és izzad.
Kapott dezodort, használja is, a lába amennyit nőtt az elmúlt hónapokban, annyival szagosabb is. A szobájába belépve reggel masszív oroszlánszag fogad, harapni lehet, olyan, mintha az ágyban csinálna dolgokat, aminek ott marad a szaga. Izzadságot is látni a párnáján, meg foltokat a lepedőn szóval igen. Hetente 1x húzatom vele át az ágyat, naponta több órát szellőztetek, hetente van kiporszívózva, szennyest naponta kivitetem vele. De minden reggel büdös van. Ez hormonálisan mindenkinek ilyen, az én orrom kényes, vagy mi? Két fiam van, ő az idősebb, de a kicsi is kezd kamaszodni. Erre vértezzem fel magam? Ki hogy kezeli az ilyen higiéniai sztorikat?
Hmm 15 a fiam de nala nincs oroszlanszag
Minden nap furdik
a laba izzados budos nagyon de arra van labspre es hazaer azonnal megmossa
Az agya sem budos
Nalunk nincs ilyen
Jaj! Nincsenek "rejtett" koronavírus tünetei?! (Sajnos nincs áll rendelkezésre elég mentőautó, mert TÚL NAGY LETT AZ ESETSZÁM - meredeken emelkednek a számok a második hullámban.)
Állítólag most a "fiatalok" között terjed a leginkább. (Múltkor 26 év volt az átlag életkor, most 35...)
Arra vigyázz, ha NAGYON BÜDÖS AZ IZZADSÁGSZAGA, akkor valamilyen módon szennyvízzel is kerülhetett érintkezésbe hosszabban. Állítólag a szennyvíz is terjeszti a koronavírust.
Nem biztos, hogy szennyvízzel érintkezésbe kerülhetett, DE AKÁR VÉLETLENÜL MEGTÖRTÉNHETETT...
Ui: VÉDEKEZÉSRE FELKÉSZÜLNI(!) - lehetőleg sima PATIKÁBAN KAPHATÓ FERTŐTLENÍTŐ HATÁSÚ gyógycukorka formájában. (Szülők, nagyszülők ÁTFERTŐZÖDÉSÉNEK megelőzése...)
Szia!
Hát sajna ez ilyen. Reggel és este fürdés megoldja nagyrész a dolgokat. Én is hasonló szagokkal bírtam, és sajna nem minden szag múlt el az évek alatt.
29f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!