15 évesnek már való barát?
Persze. Nézd tv-ben a joshi barátot :D
Sztem igen. Elég nagy vagy már hozzá :)
Már a 13éves kis csíráknak is van "pasijuk" Pff (N)
Pont ugyanebben a helyzetben voltam 1 hónapja. De én csak decemberben leszek 15. a fiúval ilyen első látásra szerelem dolog volt, gólyatáborban. nem, nem egy idős velem. segítőként volt ott. októberben lesz 19 éves, így nem csoda, hogy anyámék féltenek tőle. ma 1 hónapja és 5 napja, hogy járunk, és nagyon jól megvagyunk, semmi "rossz" vagy "olyan" szándéka nincs velem, vagy ha lenne is, nagyon pofára esne, mert 14 évesen még egyáltalán nem érzem késznek magam "olyan" dolgokra. apám ki van akadva, hogy eltűnik a pici lánya, anyám meg már olyanokat feltételez rólam, hogy lefeküdtem vele. egész nyaralás alatt azt hallgattam, hogy úgy is szétmegyünk, meg hogy felejtsem már el. hát ezt nem kívánom neked. de mostanra már kezdik felfogni, hogy akármit mondanak, én szeretem a barátom, és nem fogok vele szakítani csak mert 18 éves. a suli is erős lesz, de csak menni fog majd valahogy. max együtt tanulok majd vele ;) már várom a szeptembert. :)
Bocsi, hogy hosszú lett :$ Szóval szerintem, ha tényleg tetszik, akkor a szüleid hablatyolása ne legyen kizáró ok. Nem vagy már olyan kicsi (még túl nagy sem, de kit érdekel?) el tudod dönteni, hogy mit szeretnél, és ha ezt, ne hagyd hogy megakadályozzanak benne.
Szerintem egy hosszú,őszinte beszélgetés anyukáddal csak pozitív irányban lendítene a dolgon.
Ülj le vele és mondd el neki,hogy mi a helyzet.Szedd össze a gondolataidat és meséld el neki,hogy neked fontos ez a fiú,mert nagyon bejön,de termésetes nem akarsz lefeküdni vele,mert még nem érzed magad rá késznek és sok időd van még.Talán,ha tudja,hogy hogyan vélekedsz a szüzességről,akkor könnyebben engedi majd,hogy találkozzgass a fiúval.Természetesen,ha úgy alakul a dolog,hogy összejöttök mutasd be a szüleidnek.Kérd meg a szülőket,hogy hagyd hívd meg a barátodat vacsorára,mert szeretnéd,hogy megismerjék egymást.
15/L
Ui.:Remélem összejön a dolog.Sok boldogságot:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!