Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 15 évesnek már való barát?

15 évesnek már való barát?

Figyelt kérdés
1 hónap múlva 15 éves leszek,és van egy fiú aki nagyon nagyon nagyon tetszik,szeretem is és úgy tűnik én is bejövök neki.anyám szerint még 14 évesen kicsi vagyok egy pasihoz.de szerintem ő összekeverte a tinijárást a felnőttek járásával.akik már nemi életet élnek.én járás alatt azt értem hogy kézenfogva sétálni,együtt elmenni valahova,csókolózás ilyenek.semmi szexualitás!!! most megyek középsuliba tudom sokat kell tanulni és a tanulás fontosabb nekem hisz erős suliba kerültem.és megférne a 2 dolog egymás mellett,de hogy mondjam el anyumnak,ha úgy alakul hogy járni fogok avval a sráccal??
2010. aug. 6. 10:38
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
Persze, nyugodtan! Csak ne feküdj le még vele! És ismerje meg anyukád, hogy tényleg rendes a fiú! :D
2010. aug. 6. 10:40
 2/8 anonim ***** válasza:
56%

Persze. Nézd tv-ben a joshi barátot :D

Sztem igen. Elég nagy vagy már hozzá :)

Már a 13éves kis csíráknak is van "pasijuk" Pff (N)

2010. aug. 6. 10:41
 3/8 anonim ***** válasza:
70%

Pont ugyanebben a helyzetben voltam 1 hónapja. De én csak decemberben leszek 15. a fiúval ilyen első látásra szerelem dolog volt, gólyatáborban. nem, nem egy idős velem. segítőként volt ott. októberben lesz 19 éves, így nem csoda, hogy anyámék féltenek tőle. ma 1 hónapja és 5 napja, hogy járunk, és nagyon jól megvagyunk, semmi "rossz" vagy "olyan" szándéka nincs velem, vagy ha lenne is, nagyon pofára esne, mert 14 évesen még egyáltalán nem érzem késznek magam "olyan" dolgokra. apám ki van akadva, hogy eltűnik a pici lánya, anyám meg már olyanokat feltételez rólam, hogy lefeküdtem vele. egész nyaralás alatt azt hallgattam, hogy úgy is szétmegyünk, meg hogy felejtsem már el. hát ezt nem kívánom neked. de mostanra már kezdik felfogni, hogy akármit mondanak, én szeretem a barátom, és nem fogok vele szakítani csak mert 18 éves. a suli is erős lesz, de csak menni fog majd valahogy. max együtt tanulok majd vele ;) már várom a szeptembert. :)

Bocsi, hogy hosszú lett :$ Szóval szerintem, ha tényleg tetszik, akkor a szüleid hablatyolása ne legyen kizáró ok. Nem vagy már olyan kicsi (még túl nagy sem, de kit érdekel?) el tudod dönteni, hogy mit szeretnél, és ha ezt, ne hagyd hogy megakadályozzanak benne.

2010. aug. 6. 10:47
 4/8 A kérdező kommentje:
persze semmi ,,olyan" dolog nem arra még énsem érzem magam érettnek.és apum az nem ilyen ős szülő ő engedné persze előbújna az apa kicsi lánya és féltene de nem tiltana el senkitől.anyummal van a gond=/
2010. aug. 6. 11:37
 5/8 anonim ***** válasza:
57%
teljesen természetes,én 14 évesen jöttem össze az első párommal,4 évig voltunk együtt,nővérem 15 évesen és még ma is együtt vannak már 14 éve és most várják a 3. babájukat
2010. aug. 6. 12:12
 6/8 anonim ***** válasza:
57%
Hát nem tudom. SZerintem attól, hogy nem 14 vagy hanem 15 nem nőttél fel. A fiú kora pedig egyáltalán nem elhanyagolható. Egy korábbi hozzászóló írta, hogy a barátja 19 és féltik a szülei. Teljesen természetes, mert nincs az a 19 éves pasi, akinek nem kell a szex még 2 évig... no comment. Ha a fiú egy idős veled, és tud a te tempód szerint haladni, meg lehet próbálni, de anyukáddal csak annyit tudsz tenni, hogy MINDIG és MINDEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT őszinte leszel hozzá, mert ha egyszer is hazugságon kap, soha nem fogja engedni, és csak a vita lesz mindig. Beszélj vele őszintén, mesélj a fiúról és hogy hogyan képzelsz el egy kapcsolatot, beszéld meg vele, hogy mi az, amit ő még nem szeretne, nem engedne, és kössetek kompromisszumokat! Betartod, amit kér tőled, ha megengedi, hogy megismerd és néha találkozzatok. MEgoldható, de ehhez felnőttesen kell viselkedni, nem hisztizni, nem követelőzni. És a szabályokat kivétel nélkül mindig betartani!
2010. aug. 6. 13:38
 7/8 A kérdező kommentje:
2 évvel idősebb nálam a fiú.de azt mondják érettebb vagyok a koromhoz képest
2010. aug. 6. 13:46
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem egy hosszú,őszinte beszélgetés anyukáddal csak pozitív irányban lendítene a dolgon.

Ülj le vele és mondd el neki,hogy mi a helyzet.Szedd össze a gondolataidat és meséld el neki,hogy neked fontos ez a fiú,mert nagyon bejön,de termésetes nem akarsz lefeküdni vele,mert még nem érzed magad rá késznek és sok időd van még.Talán,ha tudja,hogy hogyan vélekedsz a szüzességről,akkor könnyebben engedi majd,hogy találkozzgass a fiúval.Természetesen,ha úgy alakul a dolog,hogy összejöttök mutasd be a szüleidnek.Kérd meg a szülőket,hogy hagyd hívd meg a barátodat vacsorára,mert szeretnéd,hogy megismerjék egymást.

15/L

Ui.:Remélem összejön a dolog.Sok boldogságot:)

2010. aug. 6. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!