Mennyi zsebpénzetek van összesen? :D
Az utolsó hozzászólóval hátha tudok vetekedni..:D Van itt az asztalon ööö 520 Ft... Meg nekem sincs zsebpénz, adnak pénzt, ha kell valamire...:D
15/F
50 forintom van...
Viszont ezen a nyáron már elköltöttem kb. 80-100 ezret csak kajára, piára, cigire. Régebben napi 200 + heti 1000 forintot kaptam + mellé ,,mindent, amire ránéztem". Utána volt, hogy havi 25 ezer és vegyek meg mindent, amire szükségem van. Most ott tartunk, hogy nincs zsebpénz és nem is kapok semmit, csak ami nagyon fontos. :( Persze a nyáron elköltött pénzemért megdolgoztam. 18/f
bankszámla.. :$
14/L
kicsi korom ta gyüjtöm.. mindig is egy lóra gyüjtöttem.. hát lassan meg lehetne venni ebből a szép kis összegből
és nem, nem vagyunk gazagok, hanem az az átlagos család!
amire szükség van meg van minden, de nem vagyunk kinyalva! azt sose szerettem volna
hát nekem 450.000 körül van minden hónapban szüleim és a nagyszüleim utalnak 10-10 ezer forintot :) és ehhez nem nyúlok mivel mindent megvesznek apuék ami kell ruha,cipő stb... (:
14/L
Nálam kb 30ezer, de apu tartozik még 30 ezerrel. Szóval 60 :D Énis akkor kapok pénzt, ha kérek... Ez pedig motorra lesz elköltve!:D
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!