Mennyi zsebpénzetek van összesen? :D
Jelenleg 43ezrem van. 10én lesz 65ezrem :D
Kapom az ösztöndíjat :D
17F
Nekem pontosan: 52340 Ft-om van! :D
13/F
:D Jövőhét kedden megelőzlek :D
17F vtam
Én karácsonyra kaptam 120 ezer forintot és 60 fontot (mentem Londonba)és még van belőle kemény 20 ezer XD
15/L
Kb 1050 euró [minden rokontól eurót kapok minden ünnepre, kiskorom óta, éshát...sok rokon van xD]
Meg 24ezer forintom [de csak június óta kapok zsebpénzt+volt még előtte valamennyi], de ebben a hónapban lesz 30ezer, ha megkapom az augusztusi zsebpénzem :)
[amúgy az euró nem lesz elköltve. Az az egyetemre van félretéve [ami még ugye pár év]]
13/L
Hűha. Nekem nem adnak zsebpénzt, de mégcsak pénzt se kapok semmilyen rokontól. :O :D Lehet, hogy gáz, de nekem most kb 140 forintom van. :D Viszont mindent megkapok apuéktól amit kérek (ésszerű kereteken belül), ők fizetik a mozit, suliba mindent, újságokat, sminkeket, ruhákat, nasit, stb. :)
15/l
Nálunk sincs olyan, hogy "állandó zsebpénz". Tehát ha kell valamire, akkor anyukám ad, annyit, amennyi kell (esetleg kicsivel többet).
Most (legutóbb) volt 6.000.- Forintom, amiből maradt 2.000.- Forint, mert a többiből ajándékott vettem anyukám 55. szülinapjára (ma van) (parfüm - szemceruza - képeslap - kis manó.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!