Mit tegyek a bátyámmal?
ezt nehéz lesz megfogamazni de azért megpróbálom.
szal a bátyám 15 éves kitűnő tanuló, de állandóan a szüleim csinálják a háziát meg mindig vele tanulnak...-.-(nem mintha nekem szükségem lenne rá) szerintem szánalmas h egy 15 éves gyereknek a szülő csinálja a háziját.
A másik bajom vele h egésznap csak kockul(márha nem tanul). Amikor gépezik akkor hozzá se lehet szólni sőt a szobájába be se mehetek ha nem fürödtem meg és teljesen tiszta nem vagyok. De ha megfürödtem és hozzá akarok érni a gépéhez akkor minimum 3x kezet kell mosnom(idióta xD).
Én egésznap takarítok meg segítek itthon kiviszem a szennyes hajtogatok teregetek mosogatok stb. ő meg csak ugráltat. én szoktam vacsorát csinálni mert a szüleim sokat dolgoznak, én szívesen meg is csinálom de ő még egy szelet kenyeret sem tud vágni magának. -.-
Mit csináljak hogy egy kicsit segíten is meg h kimozdítsam a gép elől és mondjuk foglalkozzon egy kicsit velem is, mert én nagyon szeretem és ha jó napja van akkor még jól el is vagyunk, de ez nagyon ritkán fordul elő :(
12/L
Dugd el a gép egyik alkatrészét:D De ne szólj neki!!!
Ánem... Velem ugyanez a helyzet, csak nekem nővérem és öcsém van...
Nővérem az első... jaj hát őneki minden megengedett meg hát ugye ő az első és bláblá... Öcsém a legkisebb, neki mindent szabad( 15)
Én meg jaj hagyjad már... inkább vidd ki a szemetet fcsináld emg ezt azt... :P
Öcsém is ilyesmi... osztályelső a gimiben, de itthon kb sosem tanul ( mondjuk koleszos vagyok...) ha itthon látom akkor v gépezik... v focizik, bár a gépen is focizik:D
Régen énis mindig irigykedtem meg mérgelődtem rajtuk... De a nagy tanulság... ők nem fognak érteni semmihez, mint a te bátyjád:D
23 évesen nővérem semmi érdemi munkát nem tud csinálni... csak ilyen minimálbéres szart, stnifőzni nem...
15 éves öcsém nem tudja beindítani az elektromos fűnyírót :D sztem ez mindent elárul...
Én meg megcsinálgatok itthon mindent... alapszinten mindenhez értek és főzni is tudok, tehát sosem amradok éhen:D és 19 évesen hétvégi munkákból keresek annyit mint a nővérem:D
Ne add fel, ha fgelnősz te jobban jársz!!! És keress a bátyjáddal közös nevezőt:P mondjuk kérdezgess a kedvenc játékáról, és tegyél úgy mintha érdekelne:D V kezdj el te is játszani... én is ezt csináltama focival meg a traviannal:D Azóta mindig vmi hülyeségről beszél velem az öcsém:P
19/f
Ne szolgáld ki semmilyen téren, nem érdemli meg.. És Te se azt, h ki keljen szolgálnod. Más: a leírásodból nekem az jött le, h a testvéred kocka, szal ha azt akarod h foglalkozzon veled, akkor neked kell nyitnod felé, ne várd meg míg őmegy hozzád.. max akk fog ha nálad lesz a számítógép valamely alkatrésze. És azt se hagyd h ugráltasson.. ugráltasd te, és ha nem akarja akk mondd h neked is ilyen ha ugráltat.
Remélem tudtam segíteni. 15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!