Mit tegyek a bátyámmal?
ezt nehéz lesz megfogamazni de azért megpróbálom.
szal a bátyám 15 éves kitűnő tanuló, de állandóan a szüleim csinálják a háziát meg mindig vele tanulnak...-.-(nem mintha nekem szükségem lenne rá) szerintem szánalmas h egy 15 éves gyereknek a szülő csinálja a háziját.
A másik bajom vele h egésznap csak kockul(márha nem tanul). Amikor gépezik akkor hozzá se lehet szólni sőt a szobájába be se mehetek ha nem fürödtem meg és teljesen tiszta nem vagyok. De ha megfürödtem és hozzá akarok érni a gépéhez akkor minimum 3x kezet kell mosnom(idióta xD).
Én egésznap takarítok meg segítek itthon kiviszem a szennyes hajtogatok teregetek mosogatok stb. ő meg csak ugráltat. én szoktam vacsorát csinálni mert a szüleim sokat dolgoznak, én szívesen meg is csinálom de ő még egy szelet kenyeret sem tud vágni magának. -.-
Mit csináljak hogy egy kicsit segíten is meg h kimozdítsam a gép elől és mondjuk foglalkozzon egy kicsit velem is, mert én nagyon szeretem és ha jó napja van akkor még jól el is vagyunk, de ez nagyon ritkán fordul elő :(
12/L
végig se olvastam és tudtam hogy lány vagy...
a férjem is kocka ha én felkelek innen Ő a soros és éjfélig ritkán áll fel.
a passzióiról szerintem nem tudod leszoktatni
a házifeladat kinos mert attól hogy a szüleid oldják meg a házit még nem Ő lesz az okos...
adjanak a szüleitek neki is feladatot nehogy már csak Te legyél a háziasabb mert lány vagy...
ha ilyen marad élmény lesz a feleségének majd tiz év múlva mert akkor már kenyeret is elfelejt vágni...
játszatok együtt sajnos nem fog felállni a gép mellől mi is ezt tettük amig csak jártunk és nem mentem hozzá de a honfoglalón beirt valakinek mire eltiltottak...
vagy Te közeledsz vagy inkább ne izgasd magad.
én azt is kétlem h egyszer felesége lesz xD
az osztálytársaiwal szoktam beszélgetni és azt mondják h oda se figyel a lányokra...:(
én örülnék ha találna vmi rendesebb lányt aki egy kis "jómodorra" tudja szoktatni.
belöled lesz valami belöle meg: _ _
_
1.nem játszok jó tündért aki mindent megcsinál és midenkienek ugrál, csak a takarítónő szart se ér és vkinek meg meg kell csinálnia....
2.és egyáltalán nem vagyok kicsi sőt mások szerint simán tudok 15 éves fejjel gondolkodni. Wolt olyan h őt hidték a fijatalabbnak.
és ha meleg..és egész nap a gép előtt ül ? :|.... és abba éli ki magát arra nem is gondoltál...
13/F
persze ez csak egy feltételezés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!