Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek a bátyámmal?

Mit tegyek a bátyámmal?

Figyelt kérdés

ezt nehéz lesz megfogamazni de azért megpróbálom.

szal a bátyám 15 éves kitűnő tanuló, de állandóan a szüleim csinálják a háziát meg mindig vele tanulnak...-.-(nem mintha nekem szükségem lenne rá) szerintem szánalmas h egy 15 éves gyereknek a szülő csinálja a háziját.

A másik bajom vele h egésznap csak kockul(márha nem tanul). Amikor gépezik akkor hozzá se lehet szólni sőt a szobájába be se mehetek ha nem fürödtem meg és teljesen tiszta nem vagyok. De ha megfürödtem és hozzá akarok érni a gépéhez akkor minimum 3x kezet kell mosnom(idióta xD).

Én egésznap takarítok meg segítek itthon kiviszem a szennyes hajtogatok teregetek mosogatok stb. ő meg csak ugráltat. én szoktam vacsorát csinálni mert a szüleim sokat dolgoznak, én szívesen meg is csinálom de ő még egy szelet kenyeret sem tud vágni magának. -.-

Mit csináljak hogy egy kicsit segíten is meg h kimozdítsam a gép elől és mondjuk foglalkozzon egy kicsit velem is, mert én nagyon szeretem és ha jó napja van akkor még jól el is vagyunk, de ez nagyon ritkán fordul elő :(

12/L

2010. aug. 5. 16:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%

végig se olvastam és tudtam hogy lány vagy...

a férjem is kocka ha én felkelek innen Ő a soros és éjfélig ritkán áll fel.

a passzióiról szerintem nem tudod leszoktatni

a házifeladat kinos mert attól hogy a szüleid oldják meg a házit még nem Ő lesz az okos...

adjanak a szüleitek neki is feladatot nehogy már csak Te legyél a háziasabb mert lány vagy...

ha ilyen marad élmény lesz a feleségének majd tiz év múlva mert akkor már kenyeret is elfelejt vágni...

játszatok együtt sajnos nem fog felállni a gép mellől mi is ezt tettük amig csak jártunk és nem mentem hozzá de a honfoglalón beirt valakinek mire eltiltottak...

vagy Te közeledsz vagy inkább ne izgasd magad.

2010. aug. 5. 16:33
 2/12 A kérdező kommentje:

én azt is kétlem h egyszer felesége lesz xD

az osztálytársaiwal szoktam beszélgetni és azt mondják h oda se figyel a lányokra...:(

én örülnék ha találna vmi rendesebb lányt aki egy kis "jómodorra" tudja szoktatni.

2010. aug. 5. 16:57
 3/12 anonim ***** válasza:
83%
Még csak 15, nem minden fiút érdekelnek ilyenkor a lányok. Majd ha komolyan gondolja akkor talál barátnőt és nem csak azért mert az most a menő hogy még a 11évesek is pasiznak/csajoznak. Te meg ne játszd a jó tündért. Ne csinálj meg semmit a bátyádnak, főleg úgy hogy ő sem csinál meg helyetted semmit. Az hogy nem foglalkozik veled az nyilván azért van mert "kicsi" vagy hozzá és ráadásul lány is, így nyilván nincs annyi közös témátok. Menj oda hozzá, érdeklődj hogy mit csinál és próbálj meg olyan dolgokról beszélni ami őt is érdekli.
2010. aug. 5. 17:20
 4/12 anonim ***** válasza:
61%

belöled lesz valami belöle meg: _ _

_

2010. aug. 5. 18:22
 5/12 A kérdező kommentje:

1.nem játszok jó tündért aki mindent megcsinál és midenkienek ugrál, csak a takarítónő szart se ér és vkinek meg meg kell csinálnia....

2.és egyáltalán nem vagyok kicsi sőt mások szerint simán tudok 15 éves fejjel gondolkodni. Wolt olyan h őt hidték a fijatalabbnak.

2010. aug. 5. 19:21
 6/12 anonim ***** válasza:
50%
csináld meg ami neked kell,segits szüleidnek.öt meg sza.d le. 2 hét és magának csinál kaját xD
2010. aug. 5. 21:29
 7/12 A kérdező kommentje:
ajánlom kül éhen pusztul xD
2010. aug. 6. 00:11
 8/12 anonim ***** válasza:

és ha meleg..és egész nap a gép előtt ül ? :|.... és abba éli ki magát arra nem is gondoltál...

13/F

persze ez csak egy feltételezés...

2010. aug. 6. 18:22
 9/12 anonim válasza:
nem kéne pszichológushoz küldeni?
2010. aug. 8. 21:03
 10/12 anonim ***** válasza:

Verd meg :d

vagy árulkodj xD

2010. aug. 9. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!