Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők!Mit szólnátok ha egy...

Szülők!Mit szólnátok ha egy 22 éves fiú rendszeresen nemi életet élne a 14 éves lányotokkal?

Figyelt kérdés
2020. aug. 6. 14:11
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/162 anonim válasza:
78%

Megtiltanám, nem engedném. Ha a fiú nem tudna leállni, akkor komoly baja esne.

Amúgy a szülőkre nézve nem kedvező, ha a gyerek 14 évesen ennyire önálló életet él, főleg rendszeresen.

Ez nem folytatható állandóan.

2020. aug. 7. 11:39
 62/162 anonim ***** válasza:
87%

Alapvetően én nem vagyok a nagyobb korkülönbség ellen és szerintem 16/17-22 már nem lenne sok, de 14-22 az még igen. Testileg lehet már fejlett a lány, sőt biztos, de agyilag sokat érnek a lányok pont ebben a 2-3 évben. Saját tapasztalat. Én is érett voltam, de 14 évesen korai szerintem a szex, kevés ember van, aki tényleg érett rá.

De azért egy 22 évest sem neveznék férfinek, mint ahogy itt írták. Legalábbis ahogy én elnézem azokat a 22 éves fiúkat, akiket ismerek, nem mondanám, hogy ők kész férfiak. Ahogy egy 14 éves sem kislány. Igaz, nem is felnőtt.

2020. aug. 7. 13:12
 63/162 anonim ***** válasza:
79%

Jó nagy nyominger lehet a 22 éves csávó, ha csak egy 14 évest sikerült találnia. Ismerné meg a halál. Egy 14 évesnek maximum nála 2-3 évvel idősebb pasija kéne legyen, ha már muszáj, hogy pasizzon.

Szerelmesek? Jó vicc. Miről beszélgetnek? Az egyik dolgozik, a másik kb most végzi az általánost vagy kezdi a középsulit. Az egyik felnőtt, a másik egy sört nem ihat meg hivatalosan. A 22 évest nem cikizik a barátai a csaja miatt? Vagy barátai sincsenek, akkora lúzer?

2020. aug. 7. 13:33
 64/162 anonim ***** válasza:
68%

A 14 éves márpedig kislány. Pont. Akkor is, ha rohadtul felnőttnek érzi magát. A testi fejlettségnek ehhez semmi köze, a szexre szellemileg kell megérni, ez pedig nem ilyen korban történik meg, pláne nem egy 22 évessel.

A 22 éves meg nagyon is felnőtt férfi, felnőtt szexuális igényekkel, amire egy 14 éves gyereknek az égvilágon semmi szüksége. Ha felnőtt létére gyerekkel dug, az meg látens pedofília. Igen, akkor is, ha kemény egy éve már nem bünteti a törvény. Igen, akkor is, ha a pisis kiscsajnak D kosaras melle van, mert attól még csak egy GYEREK, hogy fizikailag esetleg fejlettebb. Ő meg egy degenerált FELNŐTT. Amiről nem biztos, hogy tehet, arról ellenben igen, hogy az aberráltságát nem tudja kordában tartani. A kis 14 éves meg egy ribi, aki nagylányt akar játszani.

Ennyi a véleményem, lehet szidni, aki akar.

2020. aug. 7. 15:54
 65/162 anonim ***** válasza:
82%
Én még 19 évesen sem járnék 14 évessel, de a 15-16-ot is megfontolnám, ebben a korban még sok lehet 3-4 év is, akkor vajon egy 14 éves és egy 22 éves között mekkora lehet a különbség? Bár ha az a 22 éves kikezd egy 14 évessel, akkor ő sem lehet sokkal érettebb szellemileg. Mindenesetre ha a srác vagy nagyon gáz vagy. Ha meg a szülő, akkor inkább nem is írok semmit.
2020. aug. 8. 13:28
 66/162 anonim ***** válasza:
24%
8. Osztály után már engedném neki. Ha fel van világosítva, olyan nagy baj nem érheti. Inkább egy 22 évessel csinálja rendszeresen, mint minden hétvégén mással bulikban.
2020. aug. 8. 16:15
 67/162 anonim ***** válasza:
81%

Amikor az én lányaim 14 évesek voltak, a 22 éves -akkor még- fiatal FÉRFINAK nevezhető embereknek eszébe sem jutott leállni ilyen korú lányokkal. Egyszerűen azért, mert kínos lett volna nekik az, hogy csak egy egy csitrit tudnak felszedni. Nem tudom, mi történt a 2000-es évek elejétől idáig, hogy ennyire elb@szott világ lett. Nehogy már 14 éves korban véget érjen a gyerekkor. A mai 14 éveseknek fogalmuk nincs, mit vesztenek.Természetesen most is vannak kivételek, akiket nevelnek a szüleik, vagy tudnak a média nyomása ellenére is józanul gondolkodni.

Mindenesetre én nő vagyok, de épen nem kerültél volna ki a lakásból az száz, (a lányaim sem tették volna ki az ablakba, amit kaptak volna adott esetben) és mivel nem lett volna más, akit okoljak, rohadtul nem értettem volna, hogy mit rontottam el.

De amint mondtam, szerencsére még pár évvel ezelőtt is eléggé más világ volt.

Hozzáteszem, hogy nem vagyok maradi, sőt...de 22 évesen a saját korosztályoddal kellene foglalkoznod, max. egy 18 évessel. Csak gondolom, azoknak meg nem kellesz.

Ha viszont te vagy a 14 éves lány, akkor valami nincs rendben otthon vagy veled, hogy azt hiszed, hogy a tömeg után kell menni.

Jobban járnál, ha leülnél elbeszélgetni édesanyáddal.

2020. aug. 10. 02:24
 68/162 anonim ***** válasza:
83%
A szüleim között 10 év a korkülönbség. Nem 14 éves volt az anyám mikor megismerkedtek de ezzel azt akarom mondani, hogy nem azzal van a gond, hogy egy 14 éves lány és egy 22 éves fiú egymásba szeret. Azzal sem ha ebből lesz egy kapcsolat. De ha én lennék a 22 éves fiú és valóban szeretném azt a lányt akkor biztos, hogy megállnék a csóknál amíg 16 nem lesz. Mert barmennyire fejlettnek tűnik fizikailag, lelkileg biztos, hogy nem az. És akit szeretünk annak nem akarunk rosszat. Kivárjuk amíg ő is felnő. Amit te csinálsz "hagyjuk kibontakozni" ez nem a szerelemről szól hanem a te vagyaidról amit egy 14 éves kislányon élsz ki. Akinek feltehetően lehetnek családi gondjai ha ebbe belemegy. A másik lehetőség hogy az a kilóg a kapa a szájából típus aki 15 évesen már le is babázik és sorban áll segélyért ahogy a szülei is tették.
2020. aug. 11. 08:22
 69/162 anonim válasza:
79%

Hogy nem tiltakozott ellene az nem egyenlő a beleegyezéssel.

14. élet évet betöltötte a cselekmény nem büntetendő ( mármint az aktus)

A BTK szerint a rábírás az ami törvényileg kategória.

2020. aug. 11. 09:26
 70/162 Szász Ági ***** válasza:
71%

Én sem örülnék. És nem, nem próbálnám megismerni.

Mert úgy gondolom, hogy egy 22 éves fiúnak gondolnia kellene arra, hogy egy 14 éves lánnyal ne kezdjen szexuális viszonyt.

Ha pedig komolyan gondolja, mert biztosan így van,- bármennyire is nem tetszik ez a szülőknek - akkor pedig várnia kellett volna. És megbeszélnie a barátnőjével, hogy 14 évesen korai még szexuális életet élni. Van más lehetőség az öröm szerzésre addig, amíg a lány kicsit idősebb, érettebb lesz. És erre a 22 évesnek kellene gondolnia szerintem.

2020. aug. 11. 10:50
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!