Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők!Mit szólnátok ha egy...

Szülők!Mit szólnátok ha egy 22 éves fiú rendszeresen nemi életet élne a 14 éves lányotokkal?

Figyelt kérdés
2020. aug. 6. 14:11
 151/162 anonim ***** válasza:
62%

nem volt itt cigányozás

a cigányoknál ennél extrémebb felállások sem kirívóak

2020. aug. 15. 22:31
 152/162 anonim ***** válasza:
14%

Sok primitív ember van itt. "Agyon verem, megölöm, kiherélem" stb. "Beteg állat, pedofil, aberrált"

Szerintem ti vagytok azok. Nem 4 éves lányról van szó. Persze nem helyes, várnia kellett volna a fiúnak a nemi élettel. És ha én lennék a lány anyja elbeszélgetnék vele és magamba is néznék mit rontottam el. De azért ilyen primitívan állni a dolgokhoz? Kezdjük ott hogy egy 14 éves lány kinezhet sokkal többnek is. Ebben semmi pedofília nincs. Pláne hogy a srác tulajdonképpen korban hozzáillő is lenne csak nem épp az ő életkorukban ideális a 8 év korkülönbség. Apukám 10 évvel idősebb anyukámnál. Akkor ő is pedofil? Nevetséges.

Egyebként megsúgom az egyiptomi fáraóknák kifejezetten divat volt a testvér és apa lánya házasság. 200 évvel ezelőtt még hazankban is adtak össze testvéreket, első unokatestvéreket a vagyon miatt. Mióta "feltalálták" a genrtikát azóta tiltott az ilyesmi és aki ebbe szocializálódott az sokmindent betegnek tart. 100 éve a melegeket is betegnek tartották. Bűnetették, sterilizálták őket. Ma meg már divat lett belőle és az is kipróbálja aki nem is a saját neméhez vonzódik. Változik a világ. Ennyire nem kéne előítéletesnek lenni. Persze odafigyelni meg kéne egymásra és ha valakit szeretünk várjuk meg amíg felnő.

2020. aug. 16. 13:00
 153/162 anonim ***** válasza:
73%

Jézus, #152, el ne hidd már, hogy tényleg komolyan gondolják ezt a bél kitaposós dolgot. Egyik szülő sem örülne annak, ha a 14 éves gyerekét egy 22 éves elvileg felnőtt ember dugja, de azért az eszük nekik is a helyén van.

Az ilyen betegnek meg beteg, nincs ezen mit szépíteni, az ilyen "csinálom, mert legális" mentalitású emberek 10 éveseket is dugnának, ha lehetne, pl. a tinipárkapcsolatok kategóriában volt egy 17 éves fiú, aki azt írta, hogy nála az alsó korhatár 12, mert azalatt már illegális... Na az ilyen beteg agyúak fognak 22 évesen is így gondolkozni.

2020. aug. 16. 13:29
 154/162 anonim ***** válasza:
23%
Intelligens ember ilyet le sem ír. Általánosítani meg minek kell. Nem ismerjük a kérdezőt. Simán lehet, hogy csak provokálni akart és életében nem volt még nővel max álmodozik róla. Aki meg tényleg aberrált azt ezek a válaszok sem fogják megállítani így felesleges ez a mocskolódás.
2020. aug. 17. 10:21
 155/162 anonim ***** válasza:
78%

Én azt gondolom, hogy egy 14 éves lány a párkapcsolatra készen áll, akár egy 22 éves férfivel is. De! A 22 éves vagy ne jöjjön össze egy 14 évessel, vagy bírja ki szex nélkül, ameddig a lány idősebb nem lesz. Lehet legális, de egy 14 évesnek nem ezzel kéne foglalkoznia és ezzel neki árt a fiú.

(Legalábbis szerintem. Nem vagyok sokkal idősebb a lánynál, szóval lehet irreleváns a véleményem, mivel szülők véleményére voltál kíváncsi, de gondoltam leírom.)

2020. aug. 18. 19:27
 156/162 anonim ***** válasza:
6%

Utolsó, ez nem igaz.

Nem véletlenül annyi a beleegyezési korhatár, el tudja dönteni mi neki a jó.

Én is szexeltem ennyi idős lánnyal. És hidd el, nem nekem kell vigyázni rá. Ő is ugyan úgy akarja, nem lehet megtagadni tőle. Ha nem a 22 évessel szexelne, akkor meg egy 14 éves fiúcskával. Az jobb lenne? Egy 22 éves legalább tud felelősen védekezni, akár intézkedni ha gond van.

2020. aug. 18. 19:31
 157/162 anonim ***** válasza:
81%
#156 Azért "akarja", mert még könnyen befolyásolható és, mivel a kortársaitól is ezt látja, megy utánuk, mint egy kis birka.
2020. aug. 18. 19:43
 158/162 anonim ***** válasza:
71%
Ja és elég nagy különbség van aközött, hogy 2 egyenértékű fél szexel egymással és aközött, hogy egy 22 éves elvileg felnőtt ember szexel egy általános iskolással.
2020. aug. 18. 19:46
 159/162 anonim ***** válasza:
85%
Édes jó istenem, még mindig ezen megy a vita? Vannak barmok, akik szerint helyes, ha egy felnőtt férfi megdug egy általános iskolás lányt, csak azért, mert éppen betöltötte a belegyezési korhatárt... Nem szívem csücske a USA, azonban jó lenne minden 18 év alattit "minornak" minősíteni, a nagykorúságot meg felvinni 21 évre, aztán mindjárt nem repülne rájuk a sok huszon-harmincéves faszjancsi. :)
2020. aug. 18. 19:57
 160/162 anonim ***** válasza:
85%
#159 Nem vitázik itt már senki, inkább nevetni járok már ide. :'D
2020. aug. 18. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!