Mi a véleményetek arról, ami ebben a kategóriában történik?
Az, hogy itt nincs jó kérdés vagy válasz.
Pl.
- Pillanatnyi kétséged van? Vetesd el a babát.
- Véletlenül se kételkedj abban, hogy erkölcsileg vitatható az abortusz. Hiszen csak "sejtcsomó".
- Anyaként magadra fordítasz időt? Szaranya vagy.
- Elhanyagolod magad? Szaranya vagy és meg fog csalni a férjed.
- Nem fogysz vissza szülés után? Meg fog csalni a férjed.
- Visszafogysz? Szaranya vagy, mert tuti nem a gyerekkel foglalkozol. És meg fog csalni a férjed.
- 3 gyereket szeretnél? Biztos csak a csok miatt.
- Egyet szeretnél? Önző vagy.
- Rosszalkodik a gyereked? Szaranya vagy. Vagy tuti autista, NSI vagy hiperaktív a gyerek.
- Jár különórára? Leterheled, szar anya vagy.
- Nem jár külön órára? Minek vállaltad a gyereket, ha még ezt se tudod finanszírozni. Szaranya vagy.
- Nem szoptatsz? Biztos meg sem próbáltad! Önző szaranya vagy.
- Szoptatsz? Ősanya vagy.
Stb. Stb. Stb.
Egyetértek a 4-el. Viszont a többi kategória is ugyanilyen, amiket olvasgatni szoktam (Családi kapcsolatok, Kutyák, Felnott párkapcsolatok).
Szerintem minden létező, nem moderált fórum, vagy hozzászolasi lehetőség (akár fb-on) ebbe az irányba megy el sajnos, mert sokan így élik ki a frusztráciojukat és sokkal többet megengednek maguknak mint élő szóban egy beszélgetésnel/vitánál.
Én szaranya vagyok amúgy.
Mosással kapcsolatos kérdésem miatt hívtak már életképtelennek, tápszerezünk képzelheted. Szeretem az énidőt pheww. Néha zsíros a hajam is bevallom... De legalább lefogytam... Ja nem 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!