Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi a véleményetek arról, ami...

Mi a véleményetek arról, ami ebben a kategóriában történik?

Figyelt kérdés
Melyik oldalhoz álltok?

2020. júl. 21. 17:52
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Az, hogy gyerekes az egész. Egyik oldal sem sokkal jobb a másiknál, mindkettő csak a saját tapasztalatait írja le és az alapján általánosít, így nem tudok egyik oldalhoz sem mellé állni.
2020. júl. 21. 17:57
 2/8 anonim ***** válasza:
32%
Semmi, válaszoltam 1-2 kérdésre ebben a topicban a napokban, lepontoztak a sárga földig a begyepesedett picsák de hogy utána hova tartott a diskurzus azt már nem követtem figyelemmel. El is távolítottam ezeket a kérdéseket a megválaszoltjaimból mert folyton jött az értesítő, hogy új hozzászólás van, engem viszont nem érdekel a szájkarate amit nyomnak. 😅
2020. júl. 21. 18:17
 3/8 anonim ***** válasza:
90%

Az, hogy itt nincs jó kérdés vagy válasz.

Pl.

- Pillanatnyi kétséged van? Vetesd el a babát.

- Véletlenül se kételkedj abban, hogy erkölcsileg vitatható az abortusz. Hiszen csak "sejtcsomó".

- Anyaként magadra fordítasz időt? Szaranya vagy.

- Elhanyagolod magad? Szaranya vagy és meg fog csalni a férjed.

- Nem fogysz vissza szülés után? Meg fog csalni a férjed.

- Visszafogysz? Szaranya vagy, mert tuti nem a gyerekkel foglalkozol. És meg fog csalni a férjed.

- 3 gyereket szeretnél? Biztos csak a csok miatt.

- Egyet szeretnél? Önző vagy.

- Rosszalkodik a gyereked? Szaranya vagy. Vagy tuti autista, NSI vagy hiperaktív a gyerek.

- Jár különórára? Leterheled, szar anya vagy.

- Nem jár külön órára? Minek vállaltad a gyereket, ha még ezt se tudod finanszírozni. Szaranya vagy.

- Nem szoptatsz? Biztos meg sem próbáltad! Önző szaranya vagy.

- Szoptatsz? Ősanya vagy.

Stb. Stb. Stb.

2020. júl. 21. 18:48
 4/8 anonim ***** válasza:
95%
A baj az, hogy itt senki nem fogadja el a másik véleményét csak egyből nekimegy, lehordja, lepontozza. Ha valaki nem úgy gondolkodik mint ők az egyből egy hülye szar. Nem értem, hogy miért nem lehet tiszteletben tartani más emberek véleményét, elveit, ízlését, miért kell mindenre rákontrázni. Ilyen kérdéseknél lepontoznak, hogy mi a gyereked neve, vicc. Bármilyen kérdés alatt ami valami nehezebb témát boncolgat borítékolható a veszekedés és a tíz oldalnyi te vagy a hülye, nem te vagy a hülye. Sok itt a frusztrált ember akik itt töltik ki a napi stresszt és minden triggereli őket. Sokszor komolyan teljesen elegem lesz az egész oldalból mert csak idegbe hoznak a válaszok, veszekedések. Nem értem miért kell mindent ilyen komolyan venni amikor a való életben semmi köze az életemhez, nincs rá hatással az amit én gondolok. Sok kérdésnél eleve nem is válaszolok mert látom, hogy habzó szájjal nyomatnak valamit amivel nem értek egyet és rendesen nem merem kifejezni a saját véleményemet nehogy nekem jöjjön valamelyik és meg kelljen hallgatnom, hogy milyen ilyen-olyan szar vagyok úgyhogy inkább hagyom a fenébe. Ez nagyon nincs rendjén...
2020. júl. 21. 19:12
 5/8 anonim ***** válasza:
86%

Egyetértek a 4-el. Viszont a többi kategória is ugyanilyen, amiket olvasgatni szoktam (Családi kapcsolatok, Kutyák, Felnott párkapcsolatok).

Szerintem minden létező, nem moderált fórum, vagy hozzászolasi lehetőség (akár fb-on) ebbe az irányba megy el sajnos, mert sokan így élik ki a frusztráciojukat és sokkal többet megengednek maguknak mint élő szóban egy beszélgetésnel/vitánál.

2020. júl. 21. 20:30
 6/8 anonim ***** válasza:
86%

Én szaranya vagyok amúgy.

Mosással kapcsolatos kérdésem miatt hívtak már életképtelennek, tápszerezünk képzelheted. Szeretem az énidőt pheww. Néha zsíros a hajam is bevallom... De legalább lefogytam... Ja nem 😂

2020. júl. 21. 20:33
 7/8 anonim ***** válasza:
61%
Akik lehordanak, másnap már szerintem nem is emlékeznek, hogy belekötöttek valakibe és miért. Másnap már megint egyet fognak érteni másban, mert nem tudják ki volt az, akit szaroztak, köpködtek.
2020. júl. 21. 21:45
 8/8 anonim ***** válasza:
én fiatal felnőttként csak bejárok ide nézni, hogy vergődik a sok szerencsétlen a zgenerációnevelős könyvekkel, ahelyett hogy emberként kezeltek volna minket meg kistestvéreinket.
2020. júl. 22. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!