Elengednétek 13-14 éves fiatokat a hasonlo koru barataikkal a balatonra 1 hetre felnott nelkul campingbe?
Figyelt kérdés
Szeretnenek elmenni nyaralni szulok nelkul. De en nem akarom elengedni. Erre ket anyuka is hivot, hogy miert vagyok ilyen szigoru2020. júl. 5. 11:09
1/32 anonim válasza:
Nem. Kozepiskolas korban mar igen. En lany vagyok, engem 16 evesen mehettem el eloszor a baratnoimmel, de voltak koztunk 2-3 evvel idosebbek is. Mit szepitsem, ittunk minden este es buliztunk hajnalig. Nincsenek illuzioim, hogy az en gyerekem mast fog csinalni, de 13-14 evesen meg nem fogom elengedni.
2/32 anonim válasza:
Nem. Szerintem törvény is tiltja, kérdezd meg a camping-et.
3/32 anonim válasza:
Bár az én fiam mégcsak 5 hónapos,de én ennyi időre szülő nélkül tuti nem engedném el. Annak idején engem sem engedtek el és visszagondolva de jól tették. Szinte semmi felelősség tudat nincs még
4/32 anonim válasza:
Nem. 16-17 évesen már igen, ha elég éretten gondolkodik. De 13-14 évesen még nagyon gyerek ehhez.
5/32 anonim válasza:
Nem. Még általános iskolás. Ki vállalja érte a felelősséget? Nyilván a szülők. De ha nincsenek ott, akkor hogy? Mi ilyen idősen úgy mentünk, hogy vki szüleinek a nyaralójába, és ott voltak a szülők is.
6/32 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szolokhoz, majd középiskolától ráérnek ezzel.
Az 1 hét is sok, és túl fiatalok
7/32 anonim válasza:
"Erre ket anyuka is hivot, hogy miert vagyok ilyen szigoru"
- Azért, hogy a gyerekem megtapasztalhassa, hogy a szüleinek fontos az ő biztonsága és számíthat rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!