Anyukám és apukám elváltak (3 éves voltam). Apukámnál minden 2-dik hétvégén vagyok. Hogy mondjam el neki, hogy nem szeretnék ilyen sűrűn hozzá menni?
Szeretem az apukám és nem akarom megbántani.
Nem veszi észre, hogy már 14 vagyok és lehet, hogy már nem szeretek hozzájárni.
Főleg nyáron rossz, mert 2 hetet és minden 2-dik hétvégén nála vagyok. Nehéz helyzet, mert ha elmondom utána is megyek hozzá és akkor milyen lesz a hangulat....
Ilyen idős korban már elég ha meglátogatod azokon a hétvégeken az apudat,és ha nem szeretsz egyedül menni hozzá,vidd magaddal alegjobb barátodat,barátnődet.
Anyukáddal mindenképpen beszéld meg,hogy igen,szereted az apudat,csak már nem szeretnél pl:nála aludni,vagy napokat nála tölteni,mert úgy érzed nagyobb szükséged van anyudra,hiszen abban akorban vagy,és vele több mindent meg tudsz beszélni--persze ha ez így van--.
Nagyobbik lányom most lett 14 éves,ő sem vágyik az apja után,leültünk,megbeszéltük,és a volt féjem elfogadta,hogy ez a helyzet...
Remélem tudtam segíteni.
Köszi a választ.
Azért nem szeretek nála lenni, mert
- nagyon kicsi házban lakik (konya+fürdő+wc+2 félszoba)
nics szobám, egésznap velük vagyok és ez 5 nap
után elég kellemetlen
- egy összecsukható kemping ágyon alszok.
- Unatkozok, ezért nehezen teleik az idő
és ezt még folytathatnám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!