Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők, ti elengednétek 17 és...

Szülők, ti elengednétek 17 és fél éves gyermeketeket (fiú) bulizni?

Figyelt kérdés
A lényeg, hogy lenne július elején egy buli a haverjaimmal. Csak egy baj van, hogy anyum ellenzi az olyan bulikat, ahol alkoholt is fogyasztanak. Már többször is voltam, de tudtam, hogy akkor enged el, ha azt hazudom, hogy ott lesz az osztályfőnököm. Ha most azt mondanám, hogy nem lessz ott biztos nem engedne el és félek, hogy kiderül véletlenül és akkor többet soha nem mehetek sehova. Amúgy vannak akiket ismernek a szüleim, nem drogos, meg csöves banda. Apum viszont nem szól bele, tőle nyugodtan mehetek. Anyum nagyon ellenzi az alkoholt, a múltkor megittam előtte egy fél deci bort és azt mondta alkoholista vagyok :D. Vélemény, tanács?
2020. máj. 31. 17:16
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Szerintem az élet túl rövid, hogy ne próbáljuk ki, mikor, 30 éves koromban gondolkodnak, hogy jó lenne valahol bulizni?
2020. jún. 4. 20:58
 12/12 anonim ***** válasza:

Apukáddal beszéld meg és kérd meg beszéljen anyukáddal.

Anyukád kicsit túl félt téged

2020. jún. 12. 00:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!