Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Iskolai kísérő? Bébiszitter?

Iskolai kísérő? Bébiszitter?

Figyelt kérdés

Szerintetek hogy hívják azt a személyt, aki a 5.osztàlyos fiamat elkísérnè heti 3 alkalommal az iskolába illetve reggel 5:30-tól 7:30-ig kellene vele lennie. Esetleg esélyem van e arra, hogy ezt valaki vállalja? Mi az az órabér vagy díj amennyiért ez a dolog vállalható?

Ez nem egy hirdetés.

2020. máj. 26. 06:43
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
40%

Bébiszitter

Tehát reggel 5:30-ra ott kell lennie..

7:30 kor indulnak suliba.

8-ig leteszi..

Aztsn megy érte

Hazakíséri.

Meddig kell vele legyen?

Ez kb napi 4h minimum..

3-szor

Találj ki egy korrekt fizetést, annak a 1/3-át.

Mennyit ér az hogy a gyereked rábízod valakire..

Erre amúgy kb egy egyetemistát találsz, aki be tudja az órarendjébe tenni a 3 nap délutánt

2020. máj. 26. 06:57
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Első!

Szó nincs a kérdésében hazakísérésről. Reggel kell neki valaki 2,5 órára. Az nem napi 4 óra.

Kérdező!

Miután ez elég huyle időpont, mármint a reggel fél 6, legnagyobb esélyes egy szomszédra van. Amúgy gondolj bele, azt várod el, hogy valakik hajnalban keljen, hogy 5:30ra ott legyen nalad, x városban, x helyről, tömegközlekedéssel- ezt meg kell fizetni. Olyan 1500-2000/óra kb

2020. máj. 26. 07:20
 3/24 anonim ***** válasza:
76%

2. Igazad van

Nekem valahogy evidens volt, hogy haza is kell..🙈

Nem tudom a mai gyerekek milyenek.. de 11-12 évesen nekem reggel az öcsémet is kelteni kellett

El az iskolába.. ha reggel nem csináltam szendvicset, akkor megvenni a boltban útközben..

De ma már nem ilyen világ van

/32 éves vagyok 2 gyerekkel/

2020. máj. 26. 08:10
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Korán kelő, közelben lakó nyugdíjasnak való feladat. Anyósom simán vállalt ilyeneket régebben, úgyis 5-kor imád kelni. Így meg még pénzt is kapna érte. És valszeg nem kérne sokat ilyen feltételekkel egy néni. Havi 30-ért lehet, hogy örülne is neki.
2020. máj. 26. 08:17
 5/24 anonim ***** válasza:
80%
Én 1500/óráért vállalnám, mert nagyon korán kell odamenni. Viszont nekem nincs semmilyen idepasszoló végzettségem, tehát egy hivatásos valószínű többet kérne.
2020. máj. 26. 08:38
 6/24 anonim ***** válasza:
76%

3!

Valóban, regen egy otodikes mar evekmota egyedul jarkalt. Sot, en mar elsobol is egyedul mentem haza -idosebb vagyok nálad. De ma már más világ van, érthet ő az is, ha valaki nem akar ekkora gyereket egyedül hagyni

2020. máj. 26. 08:46
 7/24 A kérdező kommentje:
Csak arra lenne szüksèg, hogy reggel fél 6-kor idejönne hozzánk, fél 8-kor elvigye a suliba (autója is kell legyen vagy két busszal átszállással tudnak eljutni a suliba). Én délben már itthon vagyok, tehát eltudok majd menni érte. Tehát erre a posztra havi 12 alkalomra reális volna 30-40 ezer ft? Kisváros vagyunk, de rendkívül forgalmas, ezért nem engedném el egyedül suliba. Kb.10 évvel ezelőtt volt a lányom ennyi idős. Ő egyedül járt gyalogosan iskolába. A városunknak fele ennyi lakosa, autós forgalma volt.
2020. máj. 26. 16:14
 8/24 anonim ***** válasza:
51%
Hát ehhez tegyél még hozzá egy keveset: a buszjegyek vagy a benzin árát.
2020. máj. 26. 16:40
 9/24 anonim ***** válasza:
77%
12×2,5 óra, az havi 30 ora, 1500/órával nézve 45 a minimum. Plusz a buszjegy vagy a benzin koltsege.
2020. máj. 26. 16:44
 10/24 A kérdező kommentje:

Akkor már nem éri meg nekem elmenni dolgozni :-)

Köszönöm a válaszaitokat!

2020. máj. 26. 22:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!