Iskolai kísérő? Bébiszitter?
Szerintetek hogy hívják azt a személyt, aki a 5.osztàlyos fiamat elkísérnè heti 3 alkalommal az iskolába illetve reggel 5:30-tól 7:30-ig kellene vele lennie. Esetleg esélyem van e arra, hogy ezt valaki vállalja? Mi az az órabér vagy díj amennyiért ez a dolog vállalható?
Ez nem egy hirdetés.
Bébiszitter
Tehát reggel 5:30-ra ott kell lennie..
7:30 kor indulnak suliba.
8-ig leteszi..
Aztsn megy érte
Hazakíséri.
Meddig kell vele legyen?
Ez kb napi 4h minimum..
3-szor
Találj ki egy korrekt fizetést, annak a 1/3-át.
Mennyit ér az hogy a gyereked rábízod valakire..
Erre amúgy kb egy egyetemistát találsz, aki be tudja az órarendjébe tenni a 3 nap délutánt
Első!
Szó nincs a kérdésében hazakísérésről. Reggel kell neki valaki 2,5 órára. Az nem napi 4 óra.
Kérdező!
Miután ez elég huyle időpont, mármint a reggel fél 6, legnagyobb esélyes egy szomszédra van. Amúgy gondolj bele, azt várod el, hogy valakik hajnalban keljen, hogy 5:30ra ott legyen nalad, x városban, x helyről, tömegközlekedéssel- ezt meg kell fizetni. Olyan 1500-2000/óra kb
2. Igazad van
Nekem valahogy evidens volt, hogy haza is kell..🙈
Nem tudom a mai gyerekek milyenek.. de 11-12 évesen nekem reggel az öcsémet is kelteni kellett
El az iskolába.. ha reggel nem csináltam szendvicset, akkor megvenni a boltban útközben..
De ma már nem ilyen világ van
/32 éves vagyok 2 gyerekkel/
3!
Valóban, regen egy otodikes mar evekmota egyedul jarkalt. Sot, en mar elsobol is egyedul mentem haza -idosebb vagyok nálad. De ma már más világ van, érthet ő az is, ha valaki nem akar ekkora gyereket egyedül hagyni
Akkor már nem éri meg nekem elmenni dolgozni :-)
Köszönöm a válaszaitokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!