Légiutas kísérő vagyok és pár napja pozitívat teszteltem. Meddig dolgozhatok, repülhetek? Szülés után folytathatom?
Figyelt kérdés
2017. júl. 23. 13:13
1/5 anonim válasza:
Légiutas kísérőként ezt talán neked magadnak jobban kellen tudnod, mint a legtöbb embernek.
Remekül végezheted te is a munkádat.
2/5 anonim válasza:
Az üzemorvosodat kérdezd meg, erre nem itt fogsz választ kapni. Tudtommal elég sok speciális egészségügyi feltételnek meg kell felelni, nem biztos, hogy a hányingeres légiutaskísérő túl hasznos egy esetleges vészhelyzetben... Szóval igen, én a cégedhez fordulnék.
3/5 anonim válasza:
Bermuda szigetek felet szoktál repülni? Mert ennyi tudással az ufók is hazadobnak.....
4/5 anonim válasza:
nem javaslom, írasd ki magad! sajnos a repülő út során káros sugárzás ér, ami nálad napi több órás repülés során biztos nem tesz jót.
5/5 anonim válasza:
Ezt neked kell tudnod. Szülés után automatikusan elveszted az orvosidat. Menj el egy repülőorvoshoz, ő fog tudni válaszolni. (vitorlázó pilótaként és légiutas kísérő jelöltként nagyjából tudom, hogyan működik az orvosi engedély, makacs állatfaj ez :D )
Elvileg repülés egészségügyből kellett vna tanulnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!