Miért nem tudom elvinni kamasz lányomat fogorvoshoz? Kértem neki időpontot, mert idén elmarad az iskolafogaszat, de teljesen kiakadt.
Kérdeztem, hogy van-e rossz foga, amiatt-e, de azt mondja, nincs. Akkor miért nem akar menni? Hazudik szerintetek?
16 éves lesz.
Abnormális módon tiltakozik, mar a héten egyszer vittem volna, de akkor akkora hisztit levágott, hogy lemondtam végül az időpontot. Holnapra van az új, de megint folytatja.
Ha nincs rossz foga, szerintem nincs mitől félnie, nem ertem ezt a reakciót.
Mert talán fél a fogorvostól?
Én pl rettegek tőlük. 13 éves koromban két asszisztens is ledobta a fejem és a doki így húzta/tépte ki az egyik hátsó őrlőfogam, miközben sírva mondtam, hogy ne. Fájt, órák múlva is vérzett, rengeteget sírtam miatta. Ez az eset annyira traumatizált, hogy rettegek az összes fogorvostól.
Köszi a válaszokat!
Neki nincs semmi rossz élménye, nagyon hullik a haja, szinte csomokban, a gyerekorvos mondta, hogy vigyem el fogorvoshoz, ha nem volt mostanában.
Mivel ez most nem életveszély, ezért napoljátok. Nem is biztos, hogy fogadják, mert sok helyen még csak sürgős ellátás folyik.
Amúgy felnőtt létemre rettegek a fogorvosoktól. Szültem 2 gyereket, de inkább szülök minden érzéstelenítés nélkül még 10-et, minthogy beüljek a fogorvosi székbe. XD
16 eves es hulye. Tuti oralisan elegitett ki valakit es a kis buta azt hiszi, a fogorvos ezt latni fogja :D.
A tinik nagyon hulyek, tuti ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!