Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Egy 10-11 éves FIÚNAK illik...

Egy 10-11 éves FIÚNAK illik tudnia/szokták tudni a menstruáció létezését, mibenlétét?

Figyelt kérdés

Csak hogy nagyjából mi az, hogy működik, nem a legnagyobb részletekre gondolok.

Nagyon meglepődtem, ugyanis a majdnem 11 éves unokaöcsémnek fogalma sincs hogy mi az a "menstruáció", nem is ismerte a szót. Pedig van két kamasz nővére is ha ez számít.

Szerintetek szokták ennyi idősen tudni mi az?

2020. máj. 12. 22:54
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
21%

10 évesen miért kéne tudnia? majd ha elkezdi érdekelni, akkor fog róla tudni. de előszőr el kell kezdenie serdülni

10-11 éves még bőven gyerek, nem kell tudnai ezekről a dolgokról

hiába vannak kamasz nővérei, biztos otthon szóba sem került

2020. szept. 24. 15:43
 22/25 anonim ***** válasza:
76%
Én LÁNY létemre is csak 16 évesen hallottam róla először, amikor megjött, addig a szót sem ismertem.
2021. máj. 24. 11:20
 23/25 anonim ***** válasza:
40%
10-11 éves, főleg ha még nem is kezdett serdüli, kicsi ehhez
2021. máj. 25. 15:46
 24/25 anonim ***** válasza:
85%

Nem kicsi. Fiam a barátjánál játszott ( 10 évesek voltak), amikor a 11 éves szomszéd kislány sírva jött ki a mosdóból. És a 10 éves fiú anyukája megoldotta. Megvigasztalta a kislányt, adott neki betétet, és a fiúknak se mondta, hogy titok. Ami természetes, azt nem kell misztifikálni.

A kislány anyukája is azt hitte, kicsi még, hát nem volt az.

2021. jún. 3. 19:46
 25/25 anonim válasza:
0%
Ahogyan Ogvee mester mondta nekem ameddig vérzik alul addig verd be neki
2021. jún. 18. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!