Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért csinálja ezt a Lányom?

Miért csinálja ezt a Lányom?

Figyelt kérdés
Két gyerekem van. A Lányom 13 éves, ő az idősebb 12 évvel. Ha megkérdezi valaki, hogy van e testvére azt mondja nincs... Nem hajlandó tudomást venni a kicsiről. Mit csináljak? Miért csinálja ezt?
2010. júl. 29. 12:53
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Itt lakik majdnem a szomszédba..

És hát én is kezdek kételkedni abban, hogy jó anya vagyok...

Én nem akartam gyereket csak a párom...

És lehet, hogy azért nem szereti, mert úgy gondolja, hogy a mostohaapa a tesóval ki akarja túrni ( ami részben lehet..)

2010. júl. 29. 13:24
 12/22 anonim ***** válasza:
88%

A szomszédban lakik és 2hetente hétvégén láttod!!

Még ha te lennél az apa (bár akkor se lenne normális)de hisz az anyja vagy könyörgöm!

Ezen változtass gyorsan.Nem tudom az anyagi helyzeted,de nem is ez a lényeg,gondolom fagyizni megtudod hivni meg hivhatod vacsorázni vagy elviheted a mekibe vagy csak sétálni nézelődni a boltokba esetleg egy kis apróságot kaphat.

Tényleg elöszőr az egymás közötti kapcsolatot kéne helyre hozzni,mert igy nemis csodálom ,hogy nem szereti a kistesót.

2010. júl. 29. 13:30
 13/22 anonim ***** válasza:
85%

Nem vagy rossz anya!!Csak vannak komplikált helyzetek az életben!

De ebben az esetben a férjeddel is le kell ülnöd beszélni, meg kell neki mondanod, hogy mindent el kell követnetek(NEKI IS) hogy a lányod ne érezze, hogy ki akarják túrni!És tényleg, ha ott lakik, akkor többet kéne találkoznotok...főleg, hogy 13 éves!Ebben az időben meg különösen nagy szüksége van egy lánynak az anyukájára!Beszélj férjeddel, és még ma kezdjetek el változtatnia dolgokon, nehogy teljesen elidegenedjen a lányod, mert akkor még ennyit sem fogtok találkozni, ha nagyobb lesz...

2010. júl. 29. 13:35
 14/22 anonim ***** válasza:
88%

amúgy én még azt is el tudom képzeni, hogy hármasban mentek mondjuk mozizni...te, férjed, lányod.És akkor szó se legyen a kis tesóról, hanem csak az legyen a fontos, hogy érezze, hogy szeretitek!És a férjed is!!

Amúgy mikor váltatok el?mert gondolom az is megviselte..

2010. júl. 29. 13:47
 15/22 anonim ***** válasza:
88%

Engem az érdekelne,hogy:

Hány éves volt mikor elvállatok?És hogy-hogy az apjához került és nem hozzád??Mikor elválltatok mennyit foglalkoztál vele??

2010. júl. 29. 13:50
 16/22 A kérdező kommentje:
Régen, 6 éve váltunk el igen nagyon sokat sír/sírt
2010. júl. 29. 13:52
 17/22 anonim ***** válasza:
88%
teljesen egyértelmű, hogy ez a baja...nem a tesó, hanem még lehet a válást sem tudta teljes egészében megemészteni...főleg ha még most is sokat sír...ez a magatartás egyértelműen arra utal, hogy KI VAN ÉHEZVE AZ ÉDESANYJÁRA!!!!!
2010. júl. 29. 13:54
 18/22 anonim ***** válasza:
88%

Én 15 éves vagyok az én szüleim 13 éve váltak el...2 évesen lett új nevelő apám. Nyáron sokat voltam apámnál. Volt egy barátnője (miatta váltak el..) és folyamatosan azt mondogatta úgy körülbelül, 5-6 maximum 7 éves koromig, hogy engem senki nem szeret és örüljek annak, hogy egyáltalán elviselnek. Apám előtt kedvesnek tüntette fel magát, de mikor kettesben maradtunk akkor másra fordult minden, sok rossz dolog történt abban a 3 évben. Aztán édesanyám véget vetett mindennek, mikor elmertem mondani. Akkor született meg a kisöcsém (édesanyám felől) Nekem is azt mondta az akkori "mostoha anya", hogyha megszületik a poronty akkor már csak csicskának leszek jó... De én szeretem a testvérem. :) Szerintem a te kislányodnál is megváltozik majd a dolog...csak talán nem tud még mit kezdeni a picivel.

Az már más kérdés lenne, ha édesapám mostani barátnőjétől(nem a válást okozó nő) születne egy testvér...valószínűleg hozzá másképpen viszonyulnék.

2010. júl. 29. 18:39
 19/22 anonim ***** válasza:
Először is csak féltestvére,az meg nem olyan,mint egy testvér.Másrészt meg megértem a lányod,hiszen a szomszédban lakik..ha annyira szeretnéd,küzdenél,hogy több láthatást adjon neked a bíróság..vagy pedig kizárólagos felügyeleti jogot..azt kéne kérned,ha igazán szeretnéd a lányod!!Lásd be a hibáidat..én sem szeretném így se az anyámat,se a féltesót..de ha törődne vele az anyja,talán szeretné a kistesót is..a férjedet MEG IDEJE KIOKTATNOD ERRŐL:D
2010. júl. 30. 17:11
 20/22 anonim ***** válasza:
A váláskor miért nem hozzád került?
2010. júl. 30. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!