Ez most tényleg ciki?
Dehogy ciki!!Azt hallgatsz,amit akarsz:)
Én például Nótár Mary-t meg hasonlókat hallgatok,és múltkor szeretette velem meg barátnőm!Mert nála is azokat a zenéket hallgattuk.Meg még argentín,spanyol számokat..:) és akkor mi van??Sz*rok rá,hogy ki mit mond arra,hogy milyen zenét hallgatok..ez van!Ha nem tetszik másnak,dugja be a fülest,és hallgasson divatból zenét!
Nekem is mondták xy zene ciki meg majd rájövök,hogy ezeket nem is igazán szereti,meghogy más előtt is cikinek tarta..mondom én meg nem hallgatok mindenfajta értelmetlen tuc-tuc zenét,amit nem tudok élvezni:D
Aminek van tartalma,azt szeretem..és én is tiszteletben tartom másnak a zenéjét(egyedül a kiabálósakat szóltam le,aminek tényleg nincs semmi értelme,de egy jó nagyot nevettem rajta,amikor barátnőm azt sem tudta,mit énekelnek benne,de hallgatta..)
Az ciki, hogy ilyen primitív barátnőid vannak.
15/F
Ismerős a helyzet... Amikoris a "barátnőim" anno 12-13 évesen, az általam imádott Padlás c. musicalra beközölték, hogy cigányzene, a Jekyll és Hyde hallgatásánál is szájat húztak, és cikiztek...
Szerintem ez jó, ha ilyet hallgatsz, mert műveltebb leszel, és már most szélesebb a látóköröd, mint a legtöbb korodbelinek.:)
Ha pedig újból kezdődne a cikizés, akkor esetleg emondhatod, hogy ezeknek a műveknek ÉRTÉKE van, nem úgy mint a mostani populáris tucatzenéknek.
18/L
hopp! Eszembe jutott az is, hogy nézzék meg, hol tart most mondjuk a Hair, ami 67-óta megy a Brodwayn, és '79-ben forgattak belőle filmet, és hol lesz nem is majd' 40, hanem akár 4 év múlva mondjuk Lady Gaga...
Szia.:) szerintem aranyos. mondjuk én szívböl utálom az ilyen divatzenéket, amiket a discokban játszanak meg ilyenek, de musicaleket se szeretem XD
a lényeg hogy szard le őket légy önmagad és légy boldog!
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!