Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ez most tényleg ciki?

Ez most tényleg ciki?

Figyelt kérdés
Tegnap eljöttek a barátnőim és betettem egy musicalt (szépség és a szörny) és elkezdtek cikizni , hogy milyen gáz vagyok , hogy ezeket hallgatom és nézek , hogy nem a legújabb zenét :/ Nekem ez nagyon rosszul eset , mert nekem az megszokott , hogy olyan valamit hallgatok/csinálok aminek van mondanivalója vagy értelme ... Ez most tényleg gáz ? Kérlek normális válaszokat ... 13/L
2010. júl. 28. 20:57
1 2
 11/20 anonim válasza:
Az én barátnőm, elsőszámú rajongója Berecki Zolinak, Szinetár Dórának, Dolhainak stb. soha eszembe nem jutott kicikizni, vagy nevetni azon, hogy nem a legújabb duc-duc zenéket hallgatja pl.: mint én :P Ő a musical-eket hallgatjta szivesebben, de van olyan bnőm is aki a legmenőbb számokat hallgatja. Én igy szeretem őket.^^ Ne változz meg senki kedvéért. 13/L
2010. júl. 29. 14:22
 12/20 anonim ***** válasza:

Dehogy ciki!!Azt hallgatsz,amit akarsz:)

Én például Nótár Mary-t meg hasonlókat hallgatok,és múltkor szeretette velem meg barátnőm!Mert nála is azokat a zenéket hallgattuk.Meg még argentín,spanyol számokat..:) és akkor mi van??Sz*rok rá,hogy ki mit mond arra,hogy milyen zenét hallgatok..ez van!Ha nem tetszik másnak,dugja be a fülest,és hallgasson divatból zenét!

Nekem is mondták xy zene ciki meg majd rájövök,hogy ezeket nem is igazán szereti,meghogy más előtt is cikinek tarta..mondom én meg nem hallgatok mindenfajta értelmetlen tuc-tuc zenét,amit nem tudok élvezni:D

Aminek van tartalma,azt szeretem..és én is tiszteletben tartom másnak a zenéjét(egyedül a kiabálósakat szóltam le,aminek tényleg nincs semmi értelme,de egy jó nagyot nevettem rajta,amikor barátnőm azt sem tudta,mit énekelnek benne,de hallgatta..)

2010. júl. 29. 16:35
 13/20 anonim ***** válasza:
79%

Az ciki, hogy ilyen primitív barátnőid vannak.

15/F

2010. júl. 29. 18:09
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Ismerős a helyzet... Amikoris a "barátnőim" anno 12-13 évesen, az általam imádott Padlás c. musicalra beközölték, hogy cigányzene, a Jekyll és Hyde hallgatásánál is szájat húztak, és cikiztek...

Szerintem ez jó, ha ilyet hallgatsz, mert műveltebb leszel, és már most szélesebb a látóköröd, mint a legtöbb korodbelinek.:)

Ha pedig újból kezdődne a cikizés, akkor esetleg emondhatod, hogy ezeknek a műveknek ÉRTÉKE van, nem úgy mint a mostani populáris tucatzenéknek.

18/L

hopp! Eszembe jutott az is, hogy nézzék meg, hol tart most mondjuk a Hair, ami 67-óta megy a Brodwayn, és '79-ben forgattak belőle filmet, és hol lesz nem is majd' 40, hanem akár 4 év múlva mondjuk Lady Gaga...

2010. júl. 29. 19:20
 15/20 anonim ***** válasza:

Szia.:) szerintem aranyos. mondjuk én szívböl utálom az ilyen divatzenéket, amiket a discokban játszanak meg ilyenek, de musicaleket se szeretem XD

a lényeg hogy szard le őket légy önmagad és légy boldog!

15/L

2010. júl. 29. 19:51
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
gáz
2010. júl. 30. 09:13
 17/20 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gáz, ha valaki olyan zenét hallgat, aminek értelme is van. :D Sajnos ma már az ilyen tucc tucc meg jelentéktelen dolgokról szóló zene a menő... legközelebb nyugodtan mondd meg a barátnőidnek, hogy nem vagytok egyformák, ő ezt a zenét szereti, te meg azt, és ez lehet, hogy nekik fura, de te ilyen vagy, így kell elfogadni és kész. Én sem az ilyen mai zenéket szeretem, 60-as, 70-es, 80-as évekbeli zenék, keresztény zenék. Vannak, akik kicsit furának néznek emiatt, de nem érdekel. ;) 13/L
2010. aug. 2. 14:27
 18/20 anonim ***** válasza:
NEM GÁZ,NE FOGLAKOZZ AZ ILYENEKKEL.IGY AVGY JÓ ;)
2010. aug. 8. 12:54
 19/20 anonim ***** válasza:
14éves koromig barbiztam és még most is megnézem őket a boltokban, ez űberciki:D
2010. aug. 8. 23:56
 20/20 anonim ***** válasza:
engem azért cikiznek mert 80-as évekbeli reppet hallgatok
2010. aug. 23. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!