Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ez most tényleg ciki?

Ez most tényleg ciki?

Figyelt kérdés
Tegnap eljöttek a barátnőim és betettem egy musicalt (szépség és a szörny) és elkezdtek cikizni , hogy milyen gáz vagyok , hogy ezeket hallgatom és nézek , hogy nem a legújabb zenét :/ Nekem ez nagyon rosszul eset , mert nekem az megszokott , hogy olyan valamit hallgatok/csinálok aminek van mondanivalója vagy értelme ... Ez most tényleg gáz ? Kérlek normális válaszokat ... 13/L
2010. júl. 28. 20:57
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
84%
Nem gáz barátkozz hasonszőrűvel.. nem kell,ohgy csak a duc-duc legyen a jó. Ha ezt szereted az tök jó:)
2010. júl. 28. 21:00
 2/20 anonim ***** válasza:
57%

Nem gáz. Sőt szép, hogy vannak még ilyen lányok akik nem a legújjab hülyeségeket követik.

Ha nem szeretnéd, hogy kicikizzenek akkor tartsd titokban, hogy ilyeneket hallgatsz de otthon nyugodtan hallgathatod. Mond meg a barátnőidnek, hogy nincs megírva sehol sem, hogy milyen zenéket kell hallgatni és lelehet kopni. ;)

13L

2010. júl. 28. 21:00
 3/20 anonim ***** válasza:
57%
szerintem az lenne a gaz, ha birka modjara kovetned a tomegcikkeket es hagynad elveszni az egyeniseged
2010. júl. 28. 21:02
 4/20 anonim ***** válasza:
67%

Nem hogy nem ciki, én még büszke is vagyok rád :) ... De komolyan az vagyok :)

Az a gáz, hogy ma már 2 féle zenekedvelő ember van: Az aki csak divatból hallgat, mert akkor ő húú de szuper menő, és van aki magáért az érzésért, a művészetért. ( Nem értem ezek alatt a mai tüc tüc meg hasonló monoton ritmusú zagyvaságokat )

2010. júl. 28. 21:08
 5/20 anonim ***** válasza:
78%
Na hát, ha most látnád hogy jelenleg milyen cd van lejátszóban, elképednél. 26 éves vagyok, de imádom én is ezeket a dalokat. Az összes Disney mesében előforduló dalt imádom, tudom, és nap mint nap hallgatom. Ne törődj velük. Egyébként engem a "mai" zenéktől kiráz a hideg!
2010. júl. 28. 21:10
 6/20 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat =)
2010. júl. 28. 21:10
 7/20 A kérdező kommentje:
Betartom őket ;)
2010. júl. 28. 21:11
 8/20 anonim ***** válasza:
40%

Egyáltalán nem gáz!SŐT!!!

Bocsi, nem akarom megmondani mit csinálj, de szerintem ne fűzz hosszútávú reményeket azokhoz a "barátnőkhöz" akik e miatt cikiznek!Tényleg barátkozz olyanokkal, akiknek hasonló JÓ gondolkodásuk van!Tényleg azok a zenék jók, aminek van normális tartalma.

Amúgy csak megjegyzem, hogy mai napig szívesen leülök és megnézem ezt a mesét, hallgatom a zenéjét, sőt láttam színházban is, olyan szép volt, hogy majdnem sírtam:)

Na jó, az pár éve volt, akkor kb 23 voltam, most 26 éves és 7 hónapos pocis:)

2010. júl. 28. 21:54
 9/20 anonim ***** válasza:
47%

Most azt nem értem miért gond ha valaki olyan zenét hallgat ami a médiába megy.Nemondja már senki,hogy mikor ő volt fiatal/kamasz akkor nemvoltak olyan bandák,zenék amiket szinte mindenki hallgatot??!!

Én igenis hallgatom a "tuc-tuc" zenéket,mivel szerintem egynéhány tökjó szám lett és tetszik.

De ezen kivül az örök kedvencem a Rómeó és Júlia és engem iszonyúan nem érdekel,hogy kinek tetszik kinek nem.Mert ezt ha jó ha nem hallgatni fogom BÁRKI ELŐTT!

Szerintem egyálltalán nem kéne senkit agyon dicsérni ,mert hallgat musicelt és senkitsem kéne a föld alá ásni,mert nem szereti és mai zenéket hallgat.Miért kell mindenért elítélni a másikat??Nem mindegy nektek ki milyen zenét hallgat?

Elnézést nem az észt akarom osztani,mert semmi élet tapasztalom nincs,de ezt akkor sem értem,hogy itt mindenki annyira okos meg minden,de akkor a másikat,miért ítéli el a zene miatt???!!Ezzel akartok példát mutatni?Hogy ha majd mi is felnőttek leszünk akkor ítéljük meg az embereket ez miatt..

Kérdezőnek:

Nem kell itt titokban hallgatni ha szereted akkor szereted akinek nem tetszik az nem hallgatja ennyire egyszerű.Nyugodtan nyílvánitsd ki.Persze ha vendégeid vannak és ők nem szeretik akkor ne kapcsold be csak azért is,mert az nem túl jó házigazdára vall,keressetek olyan zenét amit mindenki szeret :) és ne szégyeld mit hallgatsz én az összes musicalt-disneys számot ismerem és kivüről fújom,nincs is ezzel gond.

egy taknyos 14 éves.

2010. júl. 28. 22:20
 10/20 anonim ***** válasza:
Akinek nem tetszik ne hallgassa! Senki kedvéért ne változz meg! Ne hagyd, hogy a barátnőid irányítsák az életed!!! Különben is, aki beleszól abba, hogy miket hallgass és cikinek tartja, az nem is barát. Tiszta szívből kívánok Neked életed minden pillanatára örökké tartó végtelen boldogságot és minden elképzelhető szépet és jót!!!
2010. júl. 29. 07:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!