Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit szòltok, tévedtem?

Mit szòltok, tévedtem?

Figyelt kérdés

Kulföldön lakom, ahol az elemi iskolákat nem zárták be, lányom 13 eves

Megmagyaraztam neki ától zéig ezt a betegséget, hogy milyen veszélyes, filmeket is bemutatva. Megértette, de semmilyen érv nem hat rá, pedig okos gyerek , mondtam, hogy halálos betegseg es veszelybe tesz. Viszont a baratai mennek , es ö igy nem akart itthon maradni semmikepp, se könnyek se könyörges nem hat

A rektor azt mondta maradhat itthon, kuldik haza a lecket ! Megegyeztem vele!

Vegul kicirkuszolta hogy megy es hivta az apjat hogy menne a suliba de en nem akarom engedni

Az apja se ertett velem egyet.

Mondtam neki, hogy akkor menjen az apjához, amit meg is tett egy hete. Kért, hogy maradhasson itthon de belátta, hogy mennie kell. Mondtam hogy maradhat itthon de csak akkor, ha itthon marad karantenban . Erre inkabb elment az apjahoz! Nagyon hianyzik es aggódom is érte és magamért is , nem akarom árván hagyni .

Aggódom , nehogy baja legyen !

Rossz anyának érzem magam, hogy el kellett hagyja a kis meleg fészkét !

2020. ápr. 24. 14:41
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Próbáltam beszelni a többi szulövel, a baratai szuleivel de átnéznek a fejem felett es huly.nek néznek , sejtelmesen mosolyognak, hogy a bolond asszony beszél ! Senki nem hallgat rám, hogy üljenek otthon! Rémálom
2020. ápr. 24. 14:44
 2/12 anonim ***** válasza:
19%
Hát én nem engedtem volna el.
2020. ápr. 24. 14:44
 3/12 A kérdező kommentje:
En sem akartam de nem maradt volna mas csak a verekedés, cirkusz
2020. ápr. 24. 14:45
 4/12 anonim ***** válasza:
95%
Hány éves vagy? Gondolom nem 80. Ha van valamilyen súlyos betegséged érthető, hogy nem akarod, hogy behozza a vírust. De ahol nyitva van a suli, ott kell járni, ez van. Egyébként valóban hülyén nézne ki az osztálytársai előtt, hogy egyetlen gyerek nem jár suliba.
2020. ápr. 24. 15:05
 5/12 anonim ***** válasza:
91%
Teljesen egyetértek a #4-es válaszolóval!
2020. ápr. 24. 15:46
 6/12 anonim ***** válasza:
91%
Igen, tévedtél.
2020. ápr. 24. 16:19
 7/12 anonim ***** válasza:
9%
Mégis hol nem zártak be az iskolákat?
2020. ápr. 24. 16:26
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Svédországban, utolsó.

Méghozzá egy napra sem.

2020. ápr. 24. 17:43
 9/12 anonim ***** válasza:
87%

Fú de furán írsz, gondolom fura is vagy azért mosoyogtak meg.

Ez a vírus nem "halálos betegseg es veszelybe tesz". Veszélyes, ha idős vagy, vagy van valami egyéb betegséged. Ha nálatok a sulit nem zárták be, akkor gondolom a nyáj immunitást pártolják, és a gyerekedre, hacsak nem asztmás nem lesz veszélyesebb mint egy influenza. Nem bagatelizálom el a vírust, tudom, hogy veszélyes, de a tényeg azok tények. Az a pár fiatal aki megbetegedett és a kórházból csinálja a videóit valószínűleg egyéb más betegségben is szenvedtek.

És szerintem 13 évesen ne kezeld már ovisként, nem a meleg kis fészkét hagyta el, hanem elment az apjához amit egyébként te javasoltál neki, ezzel is lepasszolva a problémát, mert idézem: "Nagyon hianyzik es aggódom is érte és magamért is , nem akarom árván hagyni ." Te nem akarod árván hagyni, tehát magadat félted. Annyira magadat félted, hogy inkább elküldted az apjához.

Tököm teli ezzel a vírussal egyébként, elveszi az emberek eszét. Az egyik tojik rá, nem hiszi el a valós veszélyt, a másik maga alá tojik félelmében, meg rémeket lát.

Hihetetlen.

2020. ápr. 24. 18:05
 10/12 anonim ***** válasza:
91%
Igen tévedtél. Te olyan hülyeséget hiszel el, amilyet akarsz, de a gyerekre ne erőltesd rá.
2020. ápr. 24. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!