Valaki egy normális okot?
Figyelt kérdés
elárulná valaki , hogy mért álitják sokan azt hogy a nyelv pc undorító ?? :S:O2010. júl. 27. 23:55
11/12 anonim válasza:
Nekem van kb másfél éve, nem fém, hanem műanyag..nem szoktam szórakozni vele a buszon/villamoson...ha drogos leszek az nem ettől lesz( de nem leszek!!!) nem kell mindenkinek látni..és nem lesz az hogy undorító..Szerintem jobb a nyelvben mint bárhol az arcon..szerintem mondjuk a szemöldökben sokkal undorítóbb.
17/L
12/12 anonim válasza:
Ha mutogatja az gusztustalan, ha nem akkor meg minek? Senki sem látja hogy ott van, de azzal mit érsz el?
Egyébként barátnőmnek van, és ha valami cukrozott dolgot eszik, mindig mondja hogy "eeeeh belement a lyukba" és dugdossa össze-vissza a nyelvét hogy kijöjjön. Én ezt nem tartom túl kényelmesnek. Eddig minden ember akit ismerek pösze lett, és egy másik barátnőmnek elég durván elrontotta a fogait...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!