Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Valaki egy normális okot?

Valaki egy normális okot?

Figyelt kérdés
elárulná valaki , hogy mért álitják sokan azt hogy a nyelv pc undorító ?? :S:O
2010. júl. 27. 23:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
nekem mindig a kaja maradék jut róla az eszembe, meg a malacok. nem ítélem el, félre ne érts, meg semmi, csak a kérdésedre válaszoltam
2010. júl. 28. 00:15
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem tetszik. Hogy miért? Mert nem értem, miért jó a szájban egy idegen dolog. Azonkívül akit hallottam beszélni, mind pösze lett (nem durván, de logopédus vagyok, engem zavar).

Fogak szempontjából is káros, mert koptatja a fogzománcot, ergo hamarabb kezd szuvasodni a fog. És az kimondottan gusztustalan, amikor valaki unalmában azzal szórakozik buszon, villamoson és egyéb helyen, hogy kidugja a szájából, aztán vissza, magyarul szórakozik vele.

2010. júl. 28. 00:28
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok, én meg fogalmazni nem tudok (iruló-piruló szmájli...)
2010. júl. 28. 00:29
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem tetszik. Egyszerűen nem esztétikus és higiénikus. A többit leírták az előttem szólók.
2010. júl. 28. 10:00
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert hülyén néz ki a vas a szájban. EGyetlen pozitív alkalmazási területe az orális szex lehet, de könyörgöm, az enélkül is lehet eszméletlen, nem kell hozzá szöget használni. Felesleges és természetellenes. Nekem ezért nem tetszik.
2010. júl. 28. 11:31
 6/12 anonim válasza:
Természetellenes, taszító, egyébként 00:28- as válaszolóval egyetértek teljesen.
2010. júl. 28. 20:13
 7/12 anonim ***** válasza:

A Nővéremnek van. Mikor átszúrták neki igen pösze volt, de csak azért mert be volt dagadva. A fémet ki lehet cserélni műanyagra ami nem koptatja a fogakat sem. Semmi csúnya nincs benne. Kaja sem marad rajta hiszen fogat most és akkor lejön.

Nekem kifejezetten tetszik.

2010. júl. 30. 12:01
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

Mert ez az elsö lépés a züllés felé. Késöbb az ilyen olyan tetko, onnan a drog 2-3 lépés.

Ezt vagányságbol eredö baromságnak hivják.

2010. júl. 30. 17:59
 9/12 anonim ***** válasza:
35%
Hát azért egy pc miatt nem lesz az ember drogos, ezt Te sem gondolhatod komolyan :D
2010. aug. 2. 12:23
 10/12 anonim ***** válasza:
A nyelc pc nem undorító, viszont amikor kidugdossák a szájukból..és azzal játszanak, ahogy már előttem is leírták egyszer, na az gáz..
2010. aug. 2. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!